Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


VogelsUitzicht pousada PiuvalKaaimannen op de wegHuis in de PantanalPantanalRoutebordLokaal huisSnorkelen in de Sucuri RiverCapibaraFloraWeg onder waterAuto rijdend door waterDierPousada in de PantanalVogelUitzicht vanaf het waterCapibaraBoot aan steigerVlindersGevangen kaaimanFaunaWeg nabij pousada PiuvalBrug naar pousada Rio MutumFauna in de PantanalPantanalTuiuiu in de boomOndergelopen wegPiranhajachtBraziliaanse vrouw en kindBraziliaans meisjeKaaiman aan de oeverCapibaraToegangsweg TranspantaneiraLokaal huisjePantanalAuto langs de wegVliegende Garça RealBraziliaans jongentjeCapibarasRoutebord pousada Rio MutumHuisje in de PantanalTapirZonsondergang PantanalKoeien op de TranspantaneiraPousada in de PantanalTranspantaneiraVervoer per kano in de PantanalPantanalCowboy in de PantanalToekanBrug pousada Rio MutumTocht te paardVrouw aan het wassen in de rivierVrouw vangt piranhaKoeien in de weiTuiuiu in een Piuval boomKaaimanEmoeMan varend in kanoWeg onder waterVogelToekan in de PantanalKaaimanUitzicht PantanalBrug pousada Rio MutumDier in de PantanalVis schoonmakenBlauwe Ara in de boomFaunaVogel in de PantanalGezin in de PantanalGrazend paard in de PantanalWassen in de lokale rivierFauna in de Pantanal


4-daagse lodge Pousada Paraiso

Pousada Paraíso ligt in een prachtige natuur op ongeveer 7 kilometer afstand van het centrum van het agrarische plaatsje Rio Verde de Mato Grosso do Sul. De afstand vanaf aanvlieghaven Campo Grande is ongeveer 205 kilometer, een rit van ongeveer 3 uur over een goede weg.
Pousada Paraíso is met slechts 12 kamers kleinschalig maar heeft wel een aangenaam zwembad, een mooie tuin, een voetbalveld en biedt je de mogelijkheid om te barbecue’en in een van de vier overdekte BBQ huisjes.

Een prachtig tropisch woud bedekt 90% van het grondgebied van de pousada waarvan ongeveer 2 kilometer grenst aan de Rio Verde rivier waarin je heerlijk kunt zwemmen in de natuurlijke meren, genieten van een douche onder de vele watervallen en honderden kleurige vissen kunt zien in het kristalheldere water.

Tijdens je verblijf kan je kiezen om een van de twee (of beide) duidelijk aangegeven ecotracks in het woud te lopen om de kleurrijke vogels te zien en een goede kans te maken om oog in oog te staan met coatis (neusberen), apen, hagedissen, tapirs, armadillos (gordeldier), agoutis (eekhoorn), capivara, herten en veel andere dieren.  

dag 1
na aankomst op luchthaven Campo Grande neem je je huurauto in ontvangst en rij je over de BR163 naar Rio Verde de Mato Grosso do Sul.
Hartelijke ontvangst door beheerder William waarna je je installeert in je kamer en je de rest van de dag de omgeving kunt gaan verkennen of een plons in het zwembad nemen.

de volgende dagen
ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Je kunt ervoor kiezen om hele dagen in je hangmat te luieren, de ecotracks te lopen, te zwemmen in het zwembad of in de Rio Verde. Je kunt erop uitgaan in de auto om de wijde omgeving te verkennen zoals de Palmeiras watervallen, eenvoudig aan te rijden vanuit Paraíso. Beheerder William vertelt je graag de mogelijkheden.

Het ontbijt gebruik je iedere dag in het hoofdgebouw, voor lunch en diner kan je naar een van de vele restaurants in Rio Verde rijden of je besteld deze bij Janis (R$25 per persoon per maaltijd) of je gaat op het terrein BBQ'en.

optionele excursie
Via William kan je optionele excursies reserveren zoals een 4x4 safari door de Nhecôlandia en/of Paiaguás Pantanal, of een dagtocht per boot over de Rio Taquari of Rio Coxim. Klik hieronder voor een beschrijving en prijzen van deze excursies.

de laatste dag
afhankelijk van de vertrektijd van je vlucht vertrek je na ontbijt of lunch naar Campo Grande waar je je huurauto inlevert.

verlengen
het verblijf in Pousada Paraíso is met een of meer nachten te verlengen.

overnachten in Campo Grande
wanneer je laat aankomt (of vroeg vertrekt) op de luchthaven van Campo Grande is het noodzakelijk dat je eerst overnacht in Campo Grande. Wij maken hiervoor in dat geval de reservering(en).

Indicatieprijs
prijs per persoon bij 2 personen in Euro

  4 dagen
Pousada Paraiso op aanvraag

 

Klik hier voor meer informatie over de Pousada Paraiso

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Pousada Paraisolodge Pousada Paraisolodge Pousada Paraisolodge Pousada Paraisolodge Pousada Paraisolodge Pousada Paraisolodge Pousada Paraisolodge Pousada Paraisolodge Pousada Paraisolodge Pousada Paraiso