Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Routebord pousada Rio MutumVogelVogel in de PantanalPousada in de PantanalBraziliaanse vrouw en kindPantanalPiranhajachtBrug naar pousada Rio MutumVliegende Garça RealPousada in de PantanalUitzicht pousada PiuvalBoot aan steigerFaunaLokaal huisWeg onder waterZonsondergang PantanalUitzicht vanaf het waterMan varend in kanoBrug pousada Rio MutumVogelsVrouw vangt piranhaBraziliaans jongentjeEmoeTuiuiu in een Piuval boomUitzicht PantanalCapibaraCowboy in de PantanalGezin in de PantanalCapibaraOndergelopen wegVervoer per kano in de PantanalCapibaraCapibarasKoeien op de TranspantaneiraFloraVrouw aan het wassen in de rivierKaaimanHuisje in de PantanalWassen in de lokale rivierToegangsweg TranspantaneiraKaaimannen op de wegDier in de PantanalAuto rijdend door waterToekanBlauwe Ara in de boomGevangen kaaimanTranspantaneiraGrazend paard in de PantanalPantanalHuis in de PantanalAuto langs de wegFaunaPantanalWeg nabij pousada PiuvalKoeien in de weiTapirWeg onder waterBraziliaans meisjeFauna in de PantanalVogelRoutebordKaaiman aan de oeverTuiuiu in de boomPantanalBrug pousada Rio MutumVlindersVis schoonmakenKaaimanTocht te paardSnorkelen in de Sucuri RiverLokaal huisjeToekan in de PantanalFauna in de PantanalDier


4-daagse lodge Pousada Paraiso

Pousada Paraíso ligt in een prachtige natuur op ongeveer 7 kilometer afstand van het centrum van het agrarische plaatsje Rio Verde de Mato Grosso do Sul. De afstand vanaf aanvlieghaven Campo Grande is ongeveer 205 kilometer, een rit van ongeveer 3 uur over een goede weg.
Pousada Paraíso is met slechts 12 kamers kleinschalig maar heeft wel een aangenaam zwembad, een mooie tuin, een voetbalveld en biedt je de mogelijkheid om te barbecue’en in een van de vier overdekte BBQ huisjes.

Een prachtig tropisch woud bedekt 90% van het grondgebied van de pousada waarvan ongeveer 2 kilometer grenst aan de Rio Verde rivier waarin je heerlijk kunt zwemmen in de natuurlijke meren, genieten van een douche onder de vele watervallen en honderden kleurige vissen kunt zien in het kristalheldere water.

Tijdens je verblijf kan je kiezen om een van de twee (of beide) duidelijk aangegeven ecotracks in het woud te lopen om de kleurrijke vogels te zien en een goede kans te maken om oog in oog te staan met coatis (neusberen), apen, hagedissen, tapirs, armadillos (gordeldier), agoutis (eekhoorn), capivara, herten en veel andere dieren.  

dag 1
na aankomst op luchthaven Campo Grande neem je je huurauto in ontvangst en rij je over de BR163 naar Rio Verde de Mato Grosso do Sul.
Hartelijke ontvangst door beheerder William waarna je je installeert in je kamer en je de rest van de dag de omgeving kunt gaan verkennen of een plons in het zwembad nemen.

de volgende dagen
ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Je kunt ervoor kiezen om hele dagen in je hangmat te luieren, de ecotracks te lopen, te zwemmen in het zwembad of in de Rio Verde. Je kunt erop uitgaan in de auto om de wijde omgeving te verkennen zoals de Palmeiras watervallen, eenvoudig aan te rijden vanuit Paraíso. Beheerder William vertelt je graag de mogelijkheden.

Het ontbijt gebruik je iedere dag in het hoofdgebouw, voor lunch en diner kan je naar een van de vele restaurants in Rio Verde rijden of je besteld deze bij Janis (R$25 per persoon per maaltijd) of je gaat op het terrein BBQ'en.

optionele excursie
Via William kan je optionele excursies reserveren zoals een 4x4 safari door de Nhecôlandia en/of Paiaguás Pantanal, of een dagtocht per boot over de Rio Taquari of Rio Coxim. Klik hieronder voor een beschrijving en prijzen van deze excursies.

de laatste dag
afhankelijk van de vertrektijd van je vlucht vertrek je na ontbijt of lunch naar Campo Grande waar je je huurauto inlevert.

verlengen
het verblijf in Pousada Paraíso is met een of meer nachten te verlengen.

overnachten in Campo Grande
wanneer je laat aankomt (of vroeg vertrekt) op de luchthaven van Campo Grande is het noodzakelijk dat je eerst overnacht in Campo Grande. Wij maken hiervoor in dat geval de reservering(en).

Klik hier voor meer informatie over de Pousada Paraiso

Indicatieprijs landarrangement 2019
Pousada Paraiso
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Pousada Paraisovertrek2 personen3 personen4 personen
4 dagen/3 nachtendagelijks227258216
5 dagen/4 nachtendagelijks295338282

Tijdens nationale en regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Pousada Paraisolodge Pousada Paraisolodge Pousada Paraisolodge Pousada Paraisolodge Pousada Paraisolodge Pousada Paraisolodge Pousada Paraisolodge Pousada Paraisolodge Pousada Paraisolodge Pousada Paraiso