Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Tocht te paardVogelGezin in de PantanalFauna in de PantanalUitzicht vanaf het waterSnorkelen in de Sucuri RiverHuisje in de PantanalRoutebord pousada Rio MutumBrug naar pousada Rio MutumCapibarasVogelAuto rijdend door waterVogelsKaaiman aan de oeverDier in de PantanalKoeien op de TranspantaneiraBrug pousada Rio MutumBraziliaanse vrouw en kindTuiuiu in een Piuval boomLokaal huisjeVervoer per kano in de PantanalGevangen kaaimanBrug pousada Rio MutumFaunaBoot aan steigerPantanalTranspantaneiraVrouw vangt piranhaPantanalCapibaraTuiuiu in de boomVis schoonmakenPiranhajachtKaaimanWassen in de lokale rivierGrazend paard in de PantanalToekan in de PantanalPousada in de PantanalUitzicht PantanalVogel in de PantanalBraziliaans meisjeKaaimanZonsondergang PantanalVlindersVrouw aan het wassen in de rivierMan varend in kanoToekanTapirFaunaCapibaraUitzicht pousada PiuvalPousada in de PantanalBlauwe Ara in de boomBraziliaans jongentjeKoeien in de weiPantanalPantanalToegangsweg TranspantaneiraCowboy in de PantanalLokaal huisCapibaraEmoeDierAuto langs de wegKaaimannen op de wegRoutebordWeg nabij pousada PiuvalOndergelopen wegWeg onder waterHuis in de PantanalFauna in de PantanalFloraVliegende Garça RealWeg onder water


Algemeen

we kunnen er niet omheen, de belangrijke kleine lettertjes.

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; PantanalTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop PantanalTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen
PantanalTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en PantanalTours optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking
Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht
Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, niet meegekomen bagage, kan PantanalTours niet aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan PantanalTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. PantanalTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW
Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.