Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Zonsondergang PantanalTranspantaneiraSnorkelen in de Sucuri RiverBoot aan steigerKaaiman aan de oeverUitzicht vanaf het waterFaunaTuiuiu in de boomGrazend paard in de PantanalVrouw aan het wassen in de rivierFauna in de PantanalUitzicht PantanalUitzicht pousada PiuvalBrug pousada Rio MutumRoutebord pousada Rio MutumPiranhajachtLokaal huisjeWeg onder waterVis schoonmakenDierVogelAuto langs de wegCowboy in de PantanalDier in de PantanalFaunaTuiuiu in een Piuval boomPantanalOndergelopen wegKaaimanLokaal huisPantanalVogelsGevangen kaaimanWeg onder waterMan varend in kanoHuis in de PantanalWassen in de lokale rivierBraziliaans jongentjeToekanPousada in de PantanalGezin in de PantanalCapibaraPantanalVogelKoeien in de weiKoeien op de TranspantaneiraVrouw vangt piranhaCapibaraPantanalBraziliaanse vrouw en kindKaaimannen op de wegWeg nabij pousada PiuvalAuto rijdend door waterVervoer per kano in de PantanalBlauwe Ara in de boomBrug pousada Rio MutumVliegende Garça RealFauna in de PantanalBraziliaans meisjeCapibarasTocht te paardVogel in de PantanalPousada in de PantanalKaaimanTapirRoutebordFloraToegangsweg TranspantaneiraEmoeBrug naar pousada Rio MutumHuisje in de PantanalCapibaraVlindersToekan in de Pantanal


Algemeen

we kunnen er niet omheen, de belangrijke kleine lettertjes.

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; PantanalTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop PantanalTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen
PantanalTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en PantanalTours optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking
Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht
Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, niet meegekomen bagage, kan PantanalTours niet aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan PantanalTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. PantanalTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW
Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.