Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Vogel in de PantanalLokaal huisOndergelopen wegWeg onder waterRoutebordTapirHuisje in de PantanalFauna in de PantanalPiranhajachtUitzicht pousada PiuvalCapibaraPousada in de PantanalCapibarasHuis in de PantanalCapibaraVis schoonmakenVrouw vangt piranhaPantanalVliegende Garça RealTocht te paardUitzicht PantanalToekanToekan in de PantanalLokaal huisjeUitzicht vanaf het waterBraziliaanse vrouw en kindKoeien op de TranspantaneiraToegangsweg TranspantaneiraBraziliaans jongentjeVlindersVogelPousada in de PantanalFauna in de PantanalKoeien in de weiVogelsZonsondergang PantanalBrug naar pousada Rio MutumTuiuiu in de boomPantanalKaaimanSnorkelen in de Sucuri RiverFaunaFloraBoot aan steigerPantanalBrug pousada Rio MutumDierBraziliaans meisjeBlauwe Ara in de boomAuto langs de wegVogelDier in de PantanalTranspantaneiraMan varend in kanoFaunaKaaimannen op de wegAuto rijdend door waterWeg nabij pousada PiuvalVervoer per kano in de PantanalPantanalCapibaraEmoeWassen in de lokale rivierRoutebord pousada Rio MutumGezin in de PantanalGrazend paard in de PantanalBrug pousada Rio MutumKaaiman aan de oeverTuiuiu in een Piuval boomKaaimanGevangen kaaimanCowboy in de PantanalWeg onder waterVrouw aan het wassen in de rivier


Algemeen

we kunnen er niet omheen, de belangrijke kleine lettertjes.

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; PantanalTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop PantanalTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen
PantanalTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en PantanalTours optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking
Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht
Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, niet meegekomen bagage, kan PantanalTours niet aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan PantanalTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. PantanalTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW
Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.