Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Man varend in kanoBoot aan steigerWeg onder waterSnorkelen in de Sucuri RiverKaaimanPousada in de PantanalAuto langs de wegVrouw aan het wassen in de rivierVliegende Garça RealOndergelopen wegVogelsHuis in de PantanalUitzicht vanaf het waterGrazend paard in de PantanalDier in de PantanalBraziliaanse vrouw en kindRoutebordUitzicht pousada PiuvalDierZonsondergang PantanalPantanalPantanalBlauwe Ara in de boomPantanalFauna in de PantanalAuto rijdend door waterTapirLokaal huisjeCapibaraFaunaCapibarasKaaimannen op de wegTuiuiu in de boomRoutebord pousada Rio MutumVogel in de PantanalPantanalUitzicht PantanalVlindersKoeien in de weiLokaal huisBraziliaans jongentjeBrug pousada Rio MutumVervoer per kano in de PantanalToekanPiranhajachtWeg nabij pousada PiuvalVis schoonmakenToekan in de PantanalTranspantaneiraGevangen kaaimanTocht te paardCapibaraWassen in de lokale rivierFaunaBraziliaans meisjeVrouw vangt piranhaFauna in de PantanalFloraCapibaraKaaimanCowboy in de PantanalWeg onder waterHuisje in de PantanalBrug naar pousada Rio MutumVogelEmoePousada in de PantanalVogelKaaiman aan de oeverKoeien op de TranspantaneiraTuiuiu in een Piuval boomGezin in de PantanalBrug pousada Rio MutumToegangsweg Transpantaneira


Algemeen

we kunnen er niet omheen, de belangrijke kleine lettertjes.

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; PantanalTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop PantanalTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen
PantanalTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en PantanalTours optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking
Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht
Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, niet meegekomen bagage, kan PantanalTours niet aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan PantanalTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. PantanalTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW
Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.