Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Vis schoonmakenCapibaraToekan in de PantanalUitzicht vanaf het waterRoutebordUitzicht pousada PiuvalLokaal huisKaaimannen op de wegAuto rijdend door waterPantanalCapibaraKaaiman aan de oeverUitzicht PantanalFaunaKoeien op de TranspantaneiraPousada in de PantanalKoeien in de weiVliegende Garça RealFauna in de PantanalCapibaraBraziliaans jongentjeToekanWeg nabij pousada PiuvalSnorkelen in de Sucuri RiverHuis in de PantanalVrouw vangt piranhaVogelLokaal huisjePantanalTocht te paardVogel in de PantanalBrug pousada Rio MutumWeg onder waterCapibarasBraziliaanse vrouw en kindBoot aan steigerGrazend paard in de PantanalBrug naar pousada Rio MutumFaunaWeg onder waterPiranhajachtVrouw aan het wassen in de rivierPantanalPantanalBrug pousada Rio MutumVervoer per kano in de PantanalFloraOndergelopen wegWassen in de lokale rivierEmoeKaaimanGevangen kaaimanTuiuiu in de boomBraziliaans meisjePousada in de PantanalZonsondergang PantanalHuisje in de PantanalDierCowboy in de PantanalTuiuiu in een Piuval boomToegangsweg TranspantaneiraMan varend in kanoAuto langs de wegRoutebord pousada Rio MutumVogelsKaaimanBlauwe Ara in de boomVlindersFauna in de PantanalTranspantaneiraVogelTapirGezin in de PantanalDier in de Pantanal


4-daagse lodge Fazenda Baia Grande

Fazenda Baia Grande bevindt zich bij een boerderij met dezelfde naam, waar vee als buffels en paarden worden gefokt en gehouden. De rustieke decoratie en gezellige omgeving verwelkomen de gasten op deze plek welke omringd is door veel groen en kleurige vogels. Baia Grande heeft plaats voor maximaal 15 gasten in kamers met airco, plafondventilator, een badkamer met douche en toilet en een veranda waar je heerlijk in een hangmat kunt uitrusten van de drukke dag. Óf natuurlijk een duik in het zwembad nemen. Verder is er een restaurant en een huiskamer met CD en Plasma TV voor de liefhebbers.

dag 1
aankomst op het vliegveld van Campo Grande, verwelkoming door een gids en vervoer naar fazenda Baia Grande.
Na de lunch maak je een wandeling in de omgeving van de lodge.

Wanneer je er voor hebt gekozen om deze excursie als selfdrive te maken neem je je huurauto in ontvangst en rijd met behulp van de duidelijke routebeschrijving in ongeveer 3 uur naar de fazenda.

dag 2
je zult zeker vroeg wakker worden door de geluiden van de natuur en de toucans die op het terrein rondvliegen.
Tijd voor een heerlijk ontbijt waarna je met gids Adriano een korte trekking over een deel van het gebied van Baia Grande gaat maken. Adriano weet precies waar de dieren zijn en zal je constant wijzen op de natuur en vooral veel vogels.
De lunch gebruik je weer in het restaurant waarna je even tijd hebt om te rusten. Rond een uur of drie ga je met Adriano op pad met tractor en aanhangwagen naar het een paar kilometer verderop gelegen meer waar je een korte boottocht maakt en op piranha's gaat vissen. En die bijten zeker want altijd trek in het stukje vis aan je haak!
Adriano zal de gevangen piranha aan een lijn binden en boven het water houden zodat de altijd in de buurt zijnde kaaimannen ernaar springen.
Terug naar de fazenda voor diner en overnachting.

dag 3
lekker op je gemak opstaan en ontbijten want pas om een uur of tien ga je paardrijden. Je maakt een mooie tocht door de omgeving en zult genieten van de natuur, de vele vogels en het dierenleven.
Retour voor de lunch, tijd om te ontspannen of zwemmen en in de middag maak je een fotosafari. Ook nu weer kan je Adriano als je ogen laten fungeren want hij ziet werkelijk alle bewegingen in het veld en maakt je erop opmerkzaam.
Diner op de fazenda en in het donker een avondsafari om dieren te spotten, met name kaaimannen van wie de ogen oplichten in het schijnsel van de meegebrachte sterke zaklamp.

dag 4
afhankelijk van de vertrektijd van je vlucht maak je na het ontbijt nog een excursie of ga je met de transfer retour naar de luchthaven voor het vervolg van je reis door Brazilië.

overnachting Campo Grande
om niets van het programma van Baia Grande te missen is het aan te raden zo vroeg mogelijk op de luchthaven aan te komen en zo laat mogelijk te vertrekken. Wanneer dit i.v.m. je vluchtschema niet lukt is het noodzakelijk een overnachting in Campo Grande te maken zodat je de volgende ochtend vroeg op pad kunt.
Wij helpen je graag met het maken van een reservering voor een hotel.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs landarrangement 2019
Fazenda Baia Grande
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Fazenda Baia GrandedagenVertrek2-pers.kamer3-pers.kamer4-pers.kamer
Baia Grande 1 selfdrive3dagelijks410399388
Baia Grande 1 met transfers624546539
Baia Grande 2 selfdrive4dagelijks602587573
Baia Grande 2 met transfers793715708

Tijdens nationale en regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Fazenda Baia Grandelodge Fazenda Baia Grandelodge Fazenda Baia Grandelodge Fazenda Baia Grandelodge Fazenda Baia Grandelodge Fazenda Baia Grandelodge Fazenda Baia Grandelodge Fazenda Baia Grandelodge Fazenda Baia Grandelodge Fazenda Baia Grande