Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Vliegende Garça RealBraziliaans meisjeCowboy in de PantanalToekan in de PantanalVogelsTuiuiu in een Piuval boomDier in de PantanalVlindersWeg nabij pousada PiuvalVervoer per kano in de PantanalPantanalCapibaraKoeien op de TranspantaneiraPantanalMan varend in kanoZonsondergang PantanalKaaiman aan de oeverLokaal huisLokaal huisjeKaaimanBraziliaanse vrouw en kindVogelRoutebord pousada Rio MutumUitzicht vanaf het waterVrouw aan het wassen in de rivierWeg onder waterVis schoonmakenKaaimannen op de wegHuisje in de PantanalRoutebordToegangsweg TranspantaneiraFaunaTapirVogel in de PantanalHuis in de PantanalCapibaraTocht te paardDierGezin in de PantanalTranspantaneiraAuto langs de wegToekanEmoePousada in de PantanalFaunaWassen in de lokale rivierVrouw vangt piranhaGevangen kaaimanUitzicht PantanalPantanalBoot aan steigerTuiuiu in de boomCapibaraFauna in de PantanalSnorkelen in de Sucuri RiverKaaimanBrug naar pousada Rio MutumGrazend paard in de PantanalCapibarasPiranhajachtUitzicht pousada PiuvalVogelPantanalFauna in de PantanalFloraWeg onder waterBlauwe Ara in de boomBrug pousada Rio MutumAuto rijdend door waterPousada in de PantanalKoeien in de weiBraziliaans jongentjeBrug pousada Rio MutumOndergelopen weg


4-daagse lodge Refúgio da Ilha

Refúgio da Ilha heeft chalets met elk 4 appartementen, uitgerust met een totaal van 20 kamers met ventilator, verzorgde badkamer en een veranda. De omringende bomen zorgen voor koelte waar doorheen meestal een verfrissende wind waait. Het open en lichte restaurant serveert typische Pantanal gerechten, tijdens het eten kunt u de apen buiten in de bomen zien springen. Andere typische dieren -capivara, tuiuiu- uit de Pantanal komen hier ook vaak. Tevens is er een kleine bar voor het nuttigen van een drankje. Tussen de activiteit en maaltijden door kunt u genieten van het verfrissende zwembad.
Er zijn veel manieren om de Pantanal vanaf de Refúgio te zien. Alle excursies vanuit de lodge worden door Engels sprekende gidsen begeleid.

Dag 1
Aankomst in Campo Grande, verwelkoming door een gids en vervoer naar Refúgio da Ilha. Onderweg een stop voor de lunch (niet inbegrepen). Of je haalt de gereserveerde huurauto op en rijd met behulp van ons routeboek naar Refúgio da Ilha.
Na aankomst en kamertoewijzing maak je een ca. 2,5 tot 3 uur durende wandeling.

dag 2, 3
deze dagen maak je diverse excursies waarbij je moet denken aan paardrijden, birdwatching, een safari in een open 4x4 truck, lichte trekking, kanoën, vissen, meehelpen bij het werk op de boerderij. Klik hieronder voor de volledige lijst en de beschrijvingen.
Ontbijt, lunch en diner gebruik je steeds op de Fazenda.

Opmerking: omdat het overdag erg warm kan zijn worden de meeste excursies vroeg in de ochtend en later in de middag gemaakt.

dag 4
na het ontbijt is het alweer tijd voor de ongeveer 5 uur durende transfer naar Campo Grande waar je op je vliegtuig stapt voor je volgende bestemming of terugreis naar huis.

aankomst en vertrek
door de lange transfertijd van/naar Campo Grande is het noodzakelijk dat je zo vroeg mogelijk aankomt en zo laat mogelijk vertrekt. Wanneer je vlucht later dan 12.00 aankomt en eerder dan 12.00 vertrekt zal je een overnachting in Campo Grande moeten maken. Wij helpen je graag met het maken van die reservering.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs 
prijs per persoon bij 2 personen in Euro

  selfdrive met transfers
4 dagen 1010 1150
5 dagen 1314 1438
6 dagen 1618 1725

van juni t/m november is een toeslag van toepassing

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Refúgio da Ilhalodge Refúgio da Ilhalodge Refúgio da Ilha