Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Auto rijdend door waterFaunaCapibaraHuis in de PantanalKoeien op de TranspantaneiraTranspantaneiraFloraCapibarasToekan in de PantanalVrouw aan het wassen in de rivierToegangsweg TranspantaneiraHuisje in de PantanalVrouw vangt piranhaLokaal huisUitzicht PantanalUitzicht pousada PiuvalWassen in de lokale rivierPantanalBraziliaanse vrouw en kindBlauwe Ara in de boomVogelDierFauna in de PantanalDier in de PantanalWeg onder waterPantanalPousada in de PantanalPantanalFaunaWeg onder waterGezin in de PantanalTapirVogelPiranhajachtLokaal huisjeVogelsCapibaraKaaimannen op de wegWeg nabij pousada PiuvalBrug pousada Rio MutumPousada in de PantanalMan varend in kanoOndergelopen wegKaaimanToekanPantanalTuiuiu in de boomBoot aan steigerBraziliaans jongentjeFauna in de PantanalBraziliaans meisjeRoutebord pousada Rio MutumRoutebordTocht te paardTuiuiu in een Piuval boomUitzicht vanaf het waterVervoer per kano in de PantanalKoeien in de weiKaaiman aan de oeverCapibaraAuto langs de wegVlindersVis schoonmakenZonsondergang PantanalEmoeCowboy in de PantanalKaaimanGevangen kaaimanBrug naar pousada Rio MutumVogel in de PantanalSnorkelen in de Sucuri RiverGrazend paard in de PantanalVliegende Garça RealBrug pousada Rio Mutum


4-daagse lodge Pousada Aguapé

Pousada Aguapé ligt in een rijk gebied met typische drasland begroeing en open grasland afgewisseld met ruigere vegetatie, meren, laagland en de Rio Aquidauana met haar uitbundige bossen aan de oevers.
Dit gebied is een excellente omgeving voor vogelaars, meer dan 300 soorten zijn hier geteld.
De lodge heeft 15 kamers, allemaal met eigen douche en toilet en terras. Er is een zwembad, restaurant, open ruimte met hangmatten. 

Aguapé is actief deelnemer in verschillende projecten zoals het Pantanal Nature Park dat een gebied van 6 miljoen hectare beschermd; het Arara Azul project dat het leefgebied van deze bijzonder blauwe ara in tact houdt, en het Anteater project met de lodge als basis.

Dag 1
vroege aankomst op de luchthaven van Campo Grande waar je de gereserveerde huurauto ophaalt en onderweg gaat naar Pousada Aguapé met behulp van onze uitgebreide routebeschrijving.
Aankomst aan het einde van de ochtend, toewijziging van je kamer gevolgd door lunch. In de middag maak je een eerste wandelexcursie over het grote terrein van de Pousada. Diner en overnachting.

dag 2, 3
deze dagen maak je diverse excursies waarbij je moet denken aan paardrijden, birdwatching, een safari in een open 4x4 truck, lichte trekking, kanoën, vissen, meehelpen bij het werk op de boerderij. Ontbijt, lunch en diner gebruik je steeds in de Pousada.

Opmerking: omdat het overdag erg warm kan zijn worden de meeste excursies vroeg in de ochtend en later in de middag gemaakt.

dag 4
na het ontbijt is het alweer tijd voor de ongeveer 5 uur durende terugreis naar Campo Grande waar je op je vliegtuig stapt voor je volgende bestemming of terugreis naar huis.

aankomst en vertrek
door de vrij lange reistijd van/naar Campo Grande is het noodzakelijk dat je zo vroeg mogelijk aankomt en zo laat mogelijk vertrekt. Wanneer je vlucht later dan 12.00 aankomt en eerder dan 12.00 vertrekt zal je een overnachting in Campo Grande moeten maken. Wij helpen je graag met het maken van die reservering.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs per persoon 
bij 2 personen 

  3 dagen 4 dagen
selfdrive op aanvraag op aanvraag
met transfers op aanvraag op aanvraag

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Pousada Aguapélodge Pousada Aguapélodge Pousada Aguapé