Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


PantanalBrug pousada Rio MutumKoeien op de TranspantaneiraVlindersSnorkelen in de Sucuri RiverVogel in de PantanalLokaal huisjeGezin in de PantanalGevangen kaaimanVogelHuis in de PantanalKaaimanToekan in de PantanalCapibaraPantanalFauna in de PantanalRoutebord pousada Rio MutumRoutebordFloraTuiuiu in een Piuval boomFauna in de PantanalBrug pousada Rio MutumUitzicht pousada PiuvalVervoer per kano in de PantanalPantanalCapibaraWassen in de lokale rivierTocht te paardGrazend paard in de PantanalWeg onder waterTranspantaneiraEmoeKoeien in de weiPousada in de PantanalPantanalWeg nabij pousada PiuvalCapibarasBoot aan steigerPousada in de PantanalBrug naar pousada Rio MutumUitzicht PantanalLokaal huisBraziliaans jongentjeVrouw aan het wassen in de rivierToegangsweg TranspantaneiraTuiuiu in de boomTapirWeg onder waterAuto langs de wegBlauwe Ara in de boomZonsondergang PantanalCapibaraBraziliaanse vrouw en kindMan varend in kanoUitzicht vanaf het waterFaunaOndergelopen wegVrouw vangt piranhaKaaimannen op de wegPiranhajachtVis schoonmakenAuto rijdend door waterDierVogelsKaaiman aan de oeverBraziliaans meisjeHuisje in de PantanalVliegende Garça RealKaaimanFaunaVogelCowboy in de PantanalToekanDier in de Pantanal


4-daagse lodge Pequí Ranch

Fazenda Pequí is een goed onderhouden en netjes verzorgd familie eigendom gesitueerd aan de oevers van de Rio Aquidauana.

Het oorspronkelijke hoofdgebouw, waar de eigenaars wonen, is ook waar de toeristen aangenaam worden ontvangen. Omringd door een kalm en vreedzaam klimaat, welke het typische leven van een in de Pantanal liggende boerderij schetst. Vrijwel alle inwoners leven hier van hun eigen geoogste producten en werken voor zichzelf, of helpen binnen een familiebedrijf. Pequí biedt plaats aan 15 gasten in nette kamers met airco en plafondventilator en badkamer met douche en toilet. Een restaurant, lees- en TV kamer en zwembad complementeren de fazenda en uw verblijf.

Dag 1
vroege aankomst op de luchthaven van Campo Grande waar je de gereserveerde huurauto ophaalt en onderweg gaat naar Pousada Pequi met behulp van onze  routebeschrijving.
Aankomst aan het einde van de ochtend, toewijziging van je kamer gevolgd door lunch. In de middag maak je een eerste wandelexcursie over het grote terrein van de Pousada. Diner en overnachting.

dag 2, 3
deze dagen maak je diverse excursies waarbij je moet denken aan paardrijden, birdwatching, een safari in een open 4x4 truck, lichte trekking, kanoën, vissen, meehelpen bij het werk op de boerderij. Ontbijt, lunch en diner gebruik je steeds in de Pousada.

Opmerking: omdat het overdag erg warm kan zijn worden de meeste excursies vroeg in de ochtend en later in de middag gemaakt.

dag 4
na het ontbijt is het alweer tijd voor de ongeveer 5 uur durende terugreis naar Campo Grande waar je op je vliegtuig stapt voor je volgende bestemming of terugreis naar huis.

aankomst en vertrek
door de vrij lange reistijd van/naar Campo Grande is het noodzakelijk dat je zo vroeg mogelijk aankomt en zo laat mogelijk vertrekt. Wanneer je vlucht later dan 12.00 aankomt en eerder dan 12.00 vertrekt zal je een overnachting in Campo Grande moeten maken. Wij helpen je graag met het maken van die reservering.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

indicatieprijs per persoon
bij 2 samenreizende personen

met transfers v.v. op aanvraag
als selfdrive op aanvraag

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Pequí Ranchlodge Pequí Ranch