Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


RoutebordBraziliaans jongentjeToekanVis schoonmakenWeg nabij pousada PiuvalTuiuiu in de boomKaaimanTocht te paardGrazend paard in de PantanalPousada in de PantanalKoeien op de TranspantaneiraEmoeHuis in de PantanalMan varend in kanoPantanalCapibaraVogelPantanalBrug pousada Rio MutumToekan in de PantanalAuto rijdend door waterOndergelopen wegPantanalKaaimanRoutebord pousada Rio MutumVrouw vangt piranhaFaunaCapibaraHuisje in de PantanalWassen in de lokale rivierPousada in de PantanalBlauwe Ara in de boomVogel in de PantanalVrouw aan het wassen in de rivierBraziliaanse vrouw en kindGezin in de PantanalVogelsFauna in de PantanalUitzicht vanaf het waterLokaal huisjeToegangsweg TranspantaneiraKaaiman aan de oeverPantanalBoot aan steigerLokaal huisVervoer per kano in de PantanalBraziliaans meisjeVliegende Garça RealFauna in de PantanalAuto langs de wegCapibarasUitzicht PantanalKaaimannen op de wegDier in de PantanalVlindersKoeien in de weiTapirZonsondergang PantanalWeg onder waterUitzicht pousada PiuvalTuiuiu in een Piuval boomCowboy in de PantanalPiranhajachtTranspantaneiraBrug naar pousada Rio MutumBrug pousada Rio MutumVogelFloraGevangen kaaimanDierFaunaCapibaraSnorkelen in de Sucuri RiverWeg onder water


4-daagse lodge Fazenda San Francisco

Fazenda San Francisco bevindt zich in Miranda op ongeveer 160 kilometer van Campo Grande. Het terrein van de fazenda heeft een grote verscheidenheid aan flora en fauna en geeft de bezoeker een goede indruk van de mooiste dingen van de Pantanal: haar cultuur & natuur. Wij bieden je de mogelijkheid tot het observeren van vogels, een nachtsafari, ecologische safari en enkele andere excursies, allen in het hart van de Pantanal.
San Francisco is een rijstproducerende boerderij. Aan de randen rijstvelden met de omringende bossen kan je veel vogels en knaagdieren zien.
Naast rijstproductie werkt San Francisco samen in een project om jaguars en puma's te beschermen waardoor de kans redelijk groot is dat je er één zult zien. Het Pousada gedeelte is niet in traditionele bouwstijl maar biedt wel alle gemakken voor de bezoeker. De kamers hebben airco, fan en badkamer met douche en toilet.

dag 1
Aankomst in Campo Grande, verwelkoming door een gids en transfer naar fazenda San Francisco (of haal je je huurauto op en rijd zelf naar de fazenda).
In de middag maak je de eerste kennismaking met de Pantanal door middel van een wandeling in de directe omgeving.

dag 2
Na het ontbijt staat een kanotocht over de rivier op het programma, met mogelijkheid tot piranha vissen. In de middag maak je een fotosafari over een Transpantaneira.

dag 3
Vandaag maak je wederom een boottocht en een wandeling. In de avond maak je een nachtsafari om nachtdieren te spotten.

dag 4
Na het ontbijt vervoer terug naar Campo Grande.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs per persoon 
bij 2 personen i

  3 dagen 4 dagen 5 dagen
als selfdrive op aanvraag op aanvraag op aanvraag
met transfers op aanvraag op aanvraag op aanvraag

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Francisco