Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


EmoeKaaimannen op de wegWassen in de lokale rivierUitzicht pousada PiuvalFaunaToegangsweg TranspantaneiraPantanalWeg nabij pousada PiuvalVogelsKaaimanPantanalWeg onder waterCapibaraVlindersBraziliaanse vrouw en kindPiranhajachtFauna in de PantanalVis schoonmakenTapirCapibaraHuis in de PantanalSnorkelen in de Sucuri RiverGezin in de PantanalUitzicht vanaf het waterVrouw aan het wassen in de rivierUitzicht PantanalBrug pousada Rio MutumToekanFauna in de PantanalPousada in de PantanalTuiuiu in de boomKoeien in de weiKaaiman aan de oeverLokaal huisAuto rijdend door waterVogel in de PantanalCowboy in de PantanalTuiuiu in een Piuval boomOndergelopen wegZonsondergang PantanalVervoer per kano in de PantanalBraziliaans meisjeVogelKaaimanRoutebord pousada Rio MutumBlauwe Ara in de boomToekan in de PantanalLokaal huisjeDierVliegende Garça RealCapibaraWeg onder waterFaunaGrazend paard in de PantanalPousada in de PantanalFloraBrug pousada Rio MutumGevangen kaaimanPantanalPantanalTranspantaneiraBrug naar pousada Rio MutumBraziliaans jongentjeVogelHuisje in de PantanalKoeien op de TranspantaneiraBoot aan steigerAuto langs de wegDier in de PantanalCapibarasRoutebordMan varend in kanoVrouw vangt piranhaTocht te paard


4-daagse lodge Fazenda San Francisco

Fazenda San Francisco bevindt zich in Miranda op ongeveer 160 kilometer van Campo Grande. Het terrein van de fazenda heeft een grote verscheidenheid aan flora en fauna en geeft de bezoeker een goede indruk van de mooiste dingen van de Pantanal: haar cultuur & natuur. Wij bieden je de mogelijkheid tot het observeren van vogels, een nachtsafari, ecologische safari en enkele andere excursies, allen in het hart van de Pantanal.
San Francisco is een rijstproducerende boerderij. Aan de randen rijstvelden met de omringende bossen kan je veel vogels en knaagdieren zien.
Naast rijstproductie werkt San Francisco samen in een project om jaguars en puma's te beschermen waardoor de kans redelijk groot is dat je er één zult zien. Het Pousada gedeelte is niet in traditionele bouwstijl maar biedt wel alle gemakken voor de bezoeker. De kamers hebben airco, fan en badkamer met douche en toilet.

dag 1
Aankomst in Campo Grande, verwelkoming door een gids en transfer naar fazenda San Francisco (of haal je je huurauto op en rijd zelf naar de fazenda).
In de middag maak je de eerste kennismaking met de Pantanal door middel van een wandeling in de directe omgeving.

dag 2
Na het ontbijt staat een kanotocht over de rivier op het programma, met mogelijkheid tot piranha vissen. In de middag maak je een fotosafari over een Transpantaneira.

dag 3
Vandaag maak je wederom een boottocht en een wandeling. In de avond maak je een nachtsafari om nachtdieren te spotten.

dag 4
Na het ontbijt vervoer terug naar Campo Grande.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs 2020
prijs per persoon bij 2 personen in Euro

  3 dagen 4 dagen 5 dagen
als selfdrive 375 546 716
met transfers 532 686 839

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Francisco