Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Tocht te paardRoutebordSnorkelen in de Sucuri RiverDier in de PantanalWeg onder waterToekan in de PantanalKoeien op de TranspantaneiraVogel in de PantanalFloraTuiuiu in de boomCapibaraOndergelopen wegBrug naar pousada Rio MutumBraziliaanse vrouw en kindVlindersVogelsTranspantaneiraDierPousada in de PantanalBrug pousada Rio MutumGezin in de PantanalUitzicht PantanalVis schoonmakenCapibaraLokaal huisjeWeg nabij pousada PiuvalToegangsweg TranspantaneiraGevangen kaaimanKaaiman aan de oeverVrouw aan het wassen in de rivierPantanalPousada in de PantanalKaaimanFaunaFauna in de PantanalRoutebord pousada Rio MutumVrouw vangt piranhaKaaimanKoeien in de weiZonsondergang PantanalVervoer per kano in de PantanalHuis in de PantanalGrazend paard in de PantanalHuisje in de PantanalVogelVogelWassen in de lokale rivierLokaal huisCowboy in de PantanalTapirPiranhajachtBoot aan steigerPantanalBrug pousada Rio MutumAuto rijdend door waterCapibarasUitzicht vanaf het waterEmoeWeg onder waterTuiuiu in een Piuval boomMan varend in kanoFauna in de PantanalCapibaraUitzicht pousada PiuvalVliegende Garça RealAuto langs de wegBlauwe Ara in de boomToekanKaaimannen op de wegPantanalPantanalBraziliaans meisjeBraziliaans jongentjeFauna


4-daagse lodge Fazenda San Francisco

Fazenda San Francisco bevindt zich in Miranda op ongeveer 160 kilometer van Campo Grande. Het terrein van de fazenda heeft een grote verscheidenheid aan flora en fauna en geeft de bezoeker een goede indruk van de mooiste dingen van de Pantanal: haar cultuur & natuur. Wij bieden je de mogelijkheid tot het observeren van vogels, een nachtsafari, ecologische safari en enkele andere excursies, allen in het hart van de Pantanal.
San Francisco is een rijstproducerende boerderij. Aan de randen rijstvelden met de omringende bossen kan je veel vogels en knaagdieren zien.
Naast rijstproductie werkt San Francisco samen in een project om jaguars en puma's te beschermen waardoor de kans redelijk groot is dat je er één zult zien. Het Pousada gedeelte is niet in traditionele bouwstijl maar biedt wel alle gemakken voor de bezoeker. De kamers hebben airco, fan en badkamer met douche en toilet.

dag 1
Aankomst in Campo Grande, verwelkoming door een gids en transfer naar fazenda San Francisco (of haal je je huurauto op en rijd zelf naar de fazenda).
In de middag maak je de eerste kennismaking met de Pantanal door middel van een wandeling in de directe omgeving.

dag 2
Na het ontbijt staat een kanotocht over de rivier op het programma, met mogelijkheig tot piranha vissen.
In de middag maak je een fotosafari over de Transpantaneira.

dag 3
Vandaag maak je wederom een boottocht en een wandeling. In de avond maak je een nachtsafari om nachtdieren te spotten.

dag 4
Na het ontbijt vervoer terug naar Campo Grande.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs landarrangement 2019
Fazenda San Francisco
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Fazenda San FranciscodagenVertrek1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer
San Francisco 1 selfdrive3dagelijks641412380
San Francisco 1 met transfers1102648548
San Francisco 2 selfdrive 4dagelijks939607559
San Francisco 2 met transfers1371832720
San Francisco 3 selfdrive5dagelijks1236802740
San Francisco 3 met transfers16391015892
San Francisco 4 selfdrive6dagelijks1534995920
San Francisco 4 met transfers190711981062

Tijdens nationale en regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Francisco