Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


PantanalBraziliaans meisjeTuiuiu in de boomKaaimanCowboy in de PantanalVrouw vangt piranhaLokaal huisKoeien op de TranspantaneiraBrug naar pousada Rio MutumPousada in de PantanalVogelsTapirDier in de PantanalSnorkelen in de Sucuri RiverBoot aan steigerAuto rijdend door waterPousada in de PantanalPiranhajachtKoeien in de weiKaaimanAuto langs de wegVogelBraziliaans jongentjeMan varend in kanoFaunaCapibaraOndergelopen wegGezin in de PantanalPantanalRoutebordUitzicht vanaf het waterPantanalKaaiman aan de oeverUitzicht PantanalEmoeBraziliaanse vrouw en kindCapibarasGrazend paard in de PantanalFauna in de PantanalToekan in de PantanalFaunaLokaal huisjeGevangen kaaimanWassen in de lokale rivierTranspantaneiraBlauwe Ara in de boomCapibaraUitzicht pousada PiuvalZonsondergang PantanalVogel in de PantanalKaaimannen op de wegVlindersFloraToekanTuiuiu in een Piuval boomVervoer per kano in de PantanalHuis in de PantanalFauna in de PantanalHuisje in de PantanalVogelCapibaraToegangsweg TranspantaneiraRoutebord pousada Rio MutumWeg nabij pousada PiuvalVis schoonmakenTocht te paardWeg onder waterBrug pousada Rio MutumBrug pousada Rio MutumDierPantanalVliegende Garça RealVrouw aan het wassen in de rivierWeg onder water


4-daagse lodge Fazenda San Francisco

Fazenda San Francisco bevindt zich in Miranda op ongeveer 160 kilometer van Campo Grande. Het terrein van de fazenda heeft een grote verscheidenheid aan flora en fauna en geeft de bezoeker een goede indruk van de mooiste dingen van de Pantanal: haar cultuur & natuur. Wij bieden je de mogelijkheid tot het observeren van vogels, een nachtsafari, ecologische safari en enkele andere excursies, allen in het hart van de Pantanal.
San Francisco is een rijstproducerende boerderij. Aan de randen rijstvelden met de omringende bossen kan je veel vogels en knaagdieren zien.
Naast rijstproductie werkt San Francisco samen in een project om jaguars en puma's te beschermen waardoor de kans redelijk groot is dat je er één zult zien. Het Pousada gedeelte is niet in traditionele bouwstijl maar biedt wel alle gemakken voor de bezoeker. De kamers hebben airco, fan en badkamer met douche en toilet.

dag 1
Aankomst in Campo Grande, verwelkoming door een gids en transfer naar fazenda San Francisco (of haal je je huurauto op en rijd zelf naar de fazenda).
In de middag maak je de eerste kennismaking met de Pantanal door middel van een wandeling in de directe omgeving.

dag 2
Na het ontbijt staat een kanotocht over de rivier op het programma, met mogelijkheid tot piranha vissen. In de middag maak je een fotosafari over een Transpantaneira.

dag 3
Vandaag maak je wederom een boottocht en een wandeling. In de avond maak je een nachtsafari om nachtdieren te spotten.

dag 4
Na het ontbijt vervoer terug naar Campo Grande.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs 2020
prijs per persoon bij 2 personen in Euro

  3 dagen 4 dagen 5 dagen
als selfdrive 375 546 716
met transfers 532 686 839

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Francisco