Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Weg nabij pousada PiuvalBraziliaanse vrouw en kindDierHuis in de PantanalWeg onder waterHuisje in de PantanalGrazend paard in de PantanalToekan in de PantanalUitzicht vanaf het waterKoeien op de TranspantaneiraToegangsweg TranspantaneiraBrug naar pousada Rio MutumPousada in de PantanalCowboy in de PantanalToekanPantanalBrug pousada Rio MutumKaaimanVogel in de PantanalFauna in de PantanalGezin in de PantanalBraziliaans jongentjeVlindersEmoeTocht te paardTranspantaneiraZonsondergang PantanalVogelsBrug pousada Rio MutumVliegende Garça RealVogelFaunaUitzicht PantanalFloraWeg onder waterAuto rijdend door waterLokaal huisCapibarasSnorkelen in de Sucuri RiverVogelCapibaraPantanalBlauwe Ara in de boomDier in de PantanalOndergelopen wegUitzicht pousada PiuvalKoeien in de weiAuto langs de wegBraziliaans meisjeVrouw vangt piranhaKaaiman aan de oeverRoutebord pousada Rio MutumVrouw aan het wassen in de rivierTuiuiu in een Piuval boomGevangen kaaimanCapibaraWassen in de lokale rivierPantanalTuiuiu in de boomRoutebordVis schoonmakenKaaimannen op de wegKaaimanPantanalLokaal huisjePousada in de PantanalFauna in de PantanalPiranhajachtCapibaraVervoer per kano in de PantanalMan varend in kanoTapirFaunaBoot aan steiger


4-daagse lodge Fazenda San Francisco

Fazenda San Francisco bevindt zich in Miranda op ongeveer 160 kilometer van Campo Grande. Het terrein van de fazenda heeft een grote verscheidenheid aan flora en fauna en geeft de bezoeker een goede indruk van de mooiste dingen van de Pantanal: haar cultuur & natuur. Wij bieden je de mogelijkheid tot het observeren van vogels, een nachtsafari, ecologische safari en enkele andere excursies, allen in het hart van de Pantanal.
San Francisco is een rijstproducerende boerderij. Aan de randen rijstvelden met de omringende bossen kan je veel vogels en knaagdieren zien.
Naast rijstproductie werkt San Francisco samen in een project om jaguars en puma's te beschermen waardoor de kans redelijk groot is dat je er één zult zien. Het Pousada gedeelte is niet in traditionele bouwstijl maar biedt wel alle gemakken voor de bezoeker. De kamers hebben airco, fan en badkamer met douche en toilet.

dag 1
Aankomst in Campo Grande, verwelkoming door een gids en transfer naar fazenda San Francisco (of haal je je huurauto op en rijd zelf naar de fazenda).
In de middag maak je de eerste kennismaking met de Pantanal door middel van een wandeling in de directe omgeving.

dag 2
Na het ontbijt staat een kanotocht over de rivier op het programma, met mogelijkheig tot piranha vissen.
In de middag maak je een fotosafari over de Transpantaneira.

dag 3
Vandaag maak je wederom een boottocht en een wandeling. In de avond maak je een nachtsafari om nachtdieren te spotten.

dag 4
Na het ontbijt vervoer terug naar Campo Grande.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs landarrangement 2019
Fazenda San Francisco
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Fazenda San FranciscodagenVertrek1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer
San Francisco 1 selfdrive3dagelijks641412380
San Francisco 1 met transfers1102648548
San Francisco 2 selfdrive 4dagelijks939607559
San Francisco 2 met transfers1371832720
San Francisco 3 selfdrive5dagelijks1236802740
San Francisco 3 met transfers16391015892
San Francisco 4 selfdrive6dagelijks1534995920
San Francisco 4 met transfers190711981062

Tijdens nationale en regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Franciscolodge Fazenda San Francisco