Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Braziliaans meisjeVliegende Garça RealGezin in de PantanalKoeien in de weiUitzicht PantanalKaaimanToekan in de PantanalVervoer per kano in de PantanalKoeien op de TranspantaneiraVogelVogel in de PantanalVrouw vangt piranhaFauna in de PantanalPousada in de PantanalTuiuiu in een Piuval boomSnorkelen in de Sucuri RiverBlauwe Ara in de boomDier in de PantanalFaunaKaaimanPantanalPantanalTocht te paardVogelPiranhajachtBrug naar pousada Rio MutumWeg onder waterLokaal huisFloraCapibarasTranspantaneiraDierKaaimannen op de wegTapirPantanalAuto rijdend door waterKaaiman aan de oeverEmoeWassen in de lokale rivierCapibaraWeg onder waterBoot aan steigerRoutebordZonsondergang PantanalBraziliaans jongentjeCowboy in de PantanalGevangen kaaimanTuiuiu in de boomBraziliaanse vrouw en kindVrouw aan het wassen in de rivierBrug pousada Rio MutumUitzicht pousada PiuvalCapibaraVogelsHuisje in de PantanalPousada in de PantanalFaunaPantanalRoutebord pousada Rio MutumToegangsweg TranspantaneiraVis schoonmakenCapibaraFauna in de PantanalBrug pousada Rio MutumGrazend paard in de PantanalMan varend in kanoLokaal huisjeToekanAuto langs de wegVlindersOndergelopen wegUitzicht vanaf het waterWeg nabij pousada PiuvalHuis in de Pantanal


4-daagse lodge Fazenda Baia das Pedras

Fazenda Baia das Pedras bevindt zich in de Pantanal van Nhecolândia, Aquidauana District, het hart van de Pantanal. Het is 300 km. van Campo Grande, de hoofdstad van Mato Grosso do Sul.

Gesitueerd op de oevers van het kanaal van Castelo, is de Fazenda opgericht in 1940 door José Coelho Lima en zijn echtgenote Cyra Gomes Coelho Lima. Het echtpaar erfde een klein stuk land waar zij zowel leefden als werkten met hun vee. Gedurende de jaren kochten zij nieuwe gebieden en zetten Baia das Pedras op, op een grondgebied van vijftienduizend hectare. De twee zoetwatermeren met grindrotsen die bij de Fazenda horen, inspireerde hen tot het bedenken van de naam 'Baai van de Rotsen', Baia das Pedras. Baia das Pedras kan maximaal 13 gasten tegelijkertijd herbergen, welke 's avonds in de gezellige huiskamer het uitstekende diner gebruiken en de avonturen van de dag kunnen doornemen.

dag 1
bij aankomst op de luchthaven van Campo Grande staat je chauffeur al op je te wachten en rijdt je in een kleine vijf uur naar de lodge. Of je haalt de gereserveerde huurauto op en rijd zelf naar Baia das Pedras.
De eerste kilometers over de goed begaanbare BR262, daarna afslaand naar een dirtroad waar je Pantanal avontuur gaat beginnen.

Afhankelijk van de tijd van aankomst op Baia das Pedras maak je die middag nog een excursie of is het al tijd voor de avondmaaltijd.

dag 2, 3
deze dagen maak je diverse excursies waarbij je moet denken aan paardrijden, birdwatching, een safari in een open 4x4 truck, lichte trekking, kanoën, vissen, meehelpen bij het werk op de boerderij. Klik hieronder voor de volledige lijst en de beschrijvingen. Ontbijt, lunch en diner gebruik je steeds op de Fazenda.

Opmerking: omdat het overdag erg warm kan zijn worden de meeste excursies vroeg in de ochtend en later in de middag gemaakt.

dag 4
na het ontbijt is het alweer tijd voor de ongeveer 5 uur durende transfer naar Campo Grande waar je op je vliegtuig stapt voor je volgende bestemming of terugreis naar huis.

aankomst en vertrek
door de lange transfertijd van/naar Campo Grande is het noodzakelijk dat je zo vroeg mogelijk aankomt en zo laat mogelijk vertrekt. Wanneer je vlucht later dan 12.00 aankomt en eerder dan 12.00 vertrekt zal je een overnachting in Campo Grande moeten maken. Wij helpen je graag met het maken van die reservering.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

transfer per vliegtuigje
prijzen hiervoor zijn op aanvraag

Indicatieprijs per persoon 
bij 2 personen 

  3 dagen 4 dagen 5 dagen
als selfdrive op aanvraag op aanvraag op aanvraag
met transfers op aanvraag op aanvraag op aanvraag

Opmerking: in de maanden november t/m maart is deze excursie niet als selfdrive te maken.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Fazenda Baia das Pedraslodge Fazenda Baia das Pedraslodge Fazenda Baia das Pedras