Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


TranspantaneiraHuisje in de PantanalPantanalBraziliaans jongentjeUitzicht PantanalZonsondergang PantanalUitzicht vanaf het waterWeg onder waterKaaimannen op de wegOndergelopen wegGezin in de PantanalWeg nabij pousada PiuvalCapibarasVogelsBrug naar pousada Rio MutumKaaiman aan de oeverCowboy in de PantanalAuto langs de wegVogelLokaal huisjeVogel in de PantanalVervoer per kano in de PantanalFauna in de PantanalVlindersVrouw vangt piranhaCapibaraCapibaraBrug pousada Rio MutumFauna in de PantanalHuis in de PantanalFaunaPousada in de PantanalBlauwe Ara in de boomKoeien in de weiToekanKaaimanTocht te paardGrazend paard in de PantanalPantanalRoutebord pousada Rio MutumKoeien op de TranspantaneiraTapirFloraPiranhajachtVrouw aan het wassen in de rivierCapibaraDierRoutebordBrug pousada Rio MutumKaaimanVliegende Garça RealEmoeAuto rijdend door waterToekan in de PantanalVogelGevangen kaaimanPantanalLokaal huisToegangsweg TranspantaneiraBraziliaans meisjeUitzicht pousada PiuvalBoot aan steigerWassen in de lokale rivierTuiuiu in een Piuval boomFaunaPantanalSnorkelen in de Sucuri RiverDier in de PantanalMan varend in kanoVis schoonmakenPousada in de PantanalTuiuiu in de boomWeg onder waterBraziliaanse vrouw en kind


4-daagse lodge Barranco Alto

Fazenda Barranco Alto is een van de oudste en meest traditionele fazenda's in de regio, en sinds 1980 ook een onderzoeksstation voor behoud van de natuur.
Vandaag de dag is het een organische boerderij met traditionele werkwijze en met slechts vier gastenkamers staat het bekend als een van de kleinste en persoonlijkste lodges in de Pantanal.
De Fazenda ligt midden in de wildernis op een afstand van 280 kilometer van Campo Grande, en de 1 uur durende vlucht met een Cessna of de 5 uur durende rit met een 4x4 geven je al het gevoel écht in de Pantanal te zijn.
Tijdens je verblijf op de Fazenda maak je verschillende excursies over het 11.000 hectare grote terrein, de indeling van de excursies worden ter plaatse gemaakt en zijn o.a. afhankelijk van je interesses.

Opmerking: Barranco Alto is over de weg alleen bereikbaar van juni t/m oktober. In de andere maanden van het jaar kan je er alleen per vliegtuigje komen.
Barranco Alto is ieder jaar gesloten van 21 december t/m 9 februari.

dag 1
aankomst op het vliegveld van Campo Grande waar je chauffeur al op je staat te wachten voor de lange rit naar de Fazenda. Je rijdt het eerste deel over de BR262 richting Aquidauana waar je afslaat naar een dirtroad waar het Pantanal avontuur gaat beginnen.
Links en rechts van je graasgronden zover je kunt kijken, vee, termietenheuvels, vogels, wildlife.

Een hartelijke ontvangst bij aankomst, welkomstdrankje en toewijzing van je kamer. Afhankelijk van je tijd van aankomst maak je die middag je eerste excursie. Diner en overnachting.

dag 2, 3
deze dagen maak je diverse excursies waarbij je moet denken aan paardrijden, birdwatching, een safari in een open 4x4 truck, lichte trekking, kanoën, vissen, meehelpen bij het werk op de boerderij. Klik hieronder voor de volledige lijst en de beschrijvingen.
Ontbijt, lunch en diner gebruik je steeds op de Fazenda.

Opmerking: omdat het overdag erg warm kan zijn worden de meeste excursies vroeg in de ochtend en later in de middag gemaakt.

dag 4
na het ontbijt is het alweer tijd voor de 5 uur durende transfer naar Campo Grande waar je op je vliegtuig stapt voor je volgende bestemming of terugreis naar huis.

aankomst en vertrek
door de lange transfertijd van/naar Campo Grande is het noodzakelijk dat je zo vroeg mogelijk aankomt en zo laat mogelijk vertrekt. Wanneer je vlucht later dan 12.00 aankomt en eerder dan 12.00 vertrekt zal je een overnachting in Campo Grande moeten maken. Wij helpen je graag met het maken van die reservering.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Klik hier voor meer informatie over de Barranco Alto

Indicatieprijs landarrangement 2019
Barranco Alto
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Barranco AltodagenVertrek2-pers.kamer3-pers.kamer2x2-pers.kamer
Barranco 1 zonder transfers3dagelijks741575575
Barranco 1 met transfersdagelijks204912291013
Barranco 2 zonder transfers4dagelijks1112862862
Barranco 2 met transfersdagelijks242015161300
Barranco 3 zonder transfers5dagelijks148211491149
Barranco 3 met transfersdagelijks279118041587
Barranco 4 zonder transfers6dagelijks185314361436
Barranco 4 met transfersdagelijks316120911874

Tijdens nationale en regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Barranco Altolodge Barranco Altolodge Barranco Altolodge Barranco Altolodge Barranco Altolodge Barranco Altolodge Barranco Altolodge Barranco Altolodge Barranco Alto