Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Uitzicht PantanalBraziliaanse vrouw en kindZonsondergang PantanalFloraPantanalVrouw vangt piranhaTranspantaneiraGrazend paard in de PantanalVogel in de PantanalRoutebord pousada Rio MutumBoot aan steigerHuisje in de PantanalVogelAuto rijdend door waterOndergelopen wegUitzicht vanaf het waterGezin in de PantanalSnorkelen in de Sucuri RiverWeg nabij pousada PiuvalToegangsweg TranspantaneiraEmoeVis schoonmakenUitzicht pousada PiuvalVogelVliegende Garça RealLokaal huisjeHuis in de PantanalToekan in de PantanalPousada in de PantanalKaaimanCapibaraTuiuiu in een Piuval boomBrug naar pousada Rio MutumAuto langs de wegRoutebordKaaiman aan de oeverKoeien op de TranspantaneiraWassen in de lokale rivierKoeien in de weiCapibaraGevangen kaaimanBlauwe Ara in de boomPantanalPousada in de PantanalFauna in de PantanalTapirToekanLokaal huisVrouw aan het wassen in de rivierBrug pousada Rio MutumPiranhajachtVogelsTuiuiu in de boomBrug pousada Rio MutumBraziliaans meisjeFauna in de PantanalFaunaMan varend in kanoPantanalWeg onder waterFaunaDierWeg onder waterPantanalDier in de PantanalCowboy in de PantanalBraziliaans jongentjeCapibarasKaaimanVervoer per kano in de PantanalCapibaraKaaimannen op de wegVlindersTocht te paard


4-daagse lodge Barranco Alto

Fazenda Barranco Alto is een van de oudste en meest traditionele fazenda's in de regio, en sinds 1980 ook een onderzoeksstation voor behoud van de natuur.
Vandaag de dag is het een organische boerderij met traditionele werkwijze en met slechts vier gastenkamers staat het bekend als een van de kleinste en persoonlijkste lodges in de Pantanal.
De Fazenda ligt midden in de wildernis op een afstand van 280 kilometer van Campo Grande, en de 1 uur durende vlucht met een Cessna of de 5 uur durende rit met een 4x4 geven je al het gevoel écht in de Pantanal te zijn.
Tijdens je verblijf op de Fazenda maak je verschillende excursies over het 11.000 hectare grote terrein, de indeling van de excursies worden ter plaatse gemaakt en zijn o.a. afhankelijk van je interesses.

Opmerking: Barranco Alto is over de weg alleen bereikbaar van juni t/m oktober. In de andere maanden van het jaar kan je er alleen per vliegtuigje komen. Barranco Alto is ieder jaar gesloten van 21 december t/m 9 februari.

dag 1
aankomst op het vliegveld van Campo Grande waar je chauffeur al op je staat te wachten voor de lange rit naar de Fazenda. Je rijdt het eerste deel over de BR262 richting Aquidauana waar je afslaat naar een dirtroad waar het Pantanal avontuur gaat beginnen. Links en rechts van je graasgronden zover je kunt kijken, vee, termietenheuvels, vogels, wildlife.

Een hartelijke ontvangst bij aankomst, welkomstdrankje en toewijzing van je kamer. Afhankelijk van je tijd van aankomst maak je die middag je eerste excursie. Diner en overnachting.

dag 2, 3
deze dagen maak je diverse excursies waarbij je moet denken aan paardrijden, birdwatching, een safari in een open 4x4 truck, lichte trekking, kanoën, vissen, meehelpen bij het werk op de boerderij. Klik hieronder voor de volledige lijst en de beschrijvingen. Ontbijt, lunch en diner gebruik je steeds op de Fazenda.

Opmerking: omdat het overdag erg warm kan zijn worden de meeste excursies vroeg in de ochtend en later in de middag gemaakt.

dag 4
na het ontbijt is het alweer tijd voor de 5 uur durende transfer naar Campo Grande waar je op je vliegtuig stapt voor je volgende bestemming of terugreis naar huis.

aankomst en vertrek
door de lange transfertijd van/naar Campo Grande is het noodzakelijk dat je zo vroeg mogelijk aankomt en zo laat mogelijk vertrekt. Wanneer je vlucht later dan 12.00 aankomt en eerder dan 12.00 vertrekt zal je een overnachting in Campo Grande moeten maken. Wij helpen je graag met het maken van die reservering.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

transfer per vliegtuigje: prijs op aanvraag

Indicatieprijs 2020
prijs per persoon bij 2 personen

3 dagen € 1074
4 dagen € 1324
5 dagen € 1573

In de maanden juni t/m oktober geldt een hoogseizoen toeslag.

 

 

Klik hier voor meer informatie over de Barranco Alto

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Barranco Altolodge Barranco Altolodge Barranco Altolodge Barranco Altolodge Barranco Altolodge Barranco Altolodge Barranco Altolodge Barranco Altolodge Barranco Alto