Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Uitzicht PantanalWeg nabij pousada PiuvalDierTocht te paardPiranhajachtRoutebordBlauwe Ara in de boomGrazend paard in de PantanalLokaal huisjeGezin in de PantanalVrouw vangt piranhaTuiuiu in de boomWassen in de lokale rivierFauna in de PantanalSnorkelen in de Sucuri RiverPantanalHuis in de PantanalWeg onder waterFaunaHuisje in de PantanalTuiuiu in een Piuval boomZonsondergang PantanalVervoer per kano in de PantanalKoeien in de weiOndergelopen wegTranspantaneiraPantanalBraziliaanse vrouw en kindBraziliaans jongentjeMan varend in kanoVogelFaunaToekanVlindersCapibaraWeg onder waterCapibaraBrug pousada Rio MutumCapibaraGevangen kaaimanEmoeToegangsweg TranspantaneiraVliegende Garça RealPousada in de PantanalBoot aan steigerTapirKaaimannen op de wegKoeien op de TranspantaneiraFloraVogelBrug pousada Rio MutumKaaimanKaaiman aan de oeverPousada in de PantanalPantanalFauna in de PantanalBraziliaans meisjePantanalCowboy in de PantanalVogel in de PantanalVrouw aan het wassen in de rivierAuto langs de wegBrug naar pousada Rio MutumDier in de PantanalVogelsUitzicht pousada PiuvalToekan in de PantanalAuto rijdend door waterRoutebord pousada Rio MutumVis schoonmakenLokaal huisKaaimanCapibarasUitzicht vanaf het water


4-daagse lodge South Wild Pantanal

(voorheen Pantanal Wildlife Center)
Deze lodge is gelegen nabij de Pixaím rivier op 2,5 kilometer afstand van de Transpantaneira Highway, en wordt beheerd door biologen.
Deze lodge is een voor liefhebbers van zowel dieren als natuur een genot. Zo zijn er excursies om de meest tamme reuzenotter te bekijken, en speciale expedities (overland en water) op zoek naar de jaguar die in dit gebied van de Pantanal vrij veel voorkomt.
De totaal 10 kamers beschikken allemaal over airco en privé badkamer.

dag 1
aankomst in Cuiabá, verwelkoming door een gids van de lodge en lunch. Hierna vervoer in ongeveer drie uur over de Transpantaneira Highway naar de lodge. De onverharde Transpantaneira biedt een grotere variëteit aan dieren dan enige andere weg in de Pantanal, en is dan ook vaak een onderdeel van de aangeboden excursies in de diverse lodges om een fotosafari te maken.
Diner en overnachting in de lodge.

dag 2
vandaag maak je in de ochtend een wandeling door de directe omgeving waarbij je gagarandeerd veel vogelsoorten zult zien. Naast één van de beste lodges voor birders is South Wild Pantanal de beste lodge om reuzenotters op zeer korte afstand te zien (1-1,5 meter) en bezoeken veel tapirs de lodge op ongeveer 300 meter afstand.
In de middag wordt een boottocht gemaakt waarbij je zeker de reuzenotter zult zien.

dag 3
vandaag maak je drie excursies. Je begint in de ochtend met een lichte paardrijtocht. Na de lunch maak je een tweede wandeling in de directe omgeving van het Wildlife Centre en in de avond ga je nachtdieren spotten.

dag 4
na het ontbijt word je weer terug gebracht naar de luchthaven van Cuiabá.

verlengen
het is mogelijk om een verblijf in South Wild Pantanal te verlengen met 1 of meer dagen, of te combineren met een andere lodge in de Pantanal.

overnachten in Cuiabá
omdat de transfer naar South Wild Pantanal vrij lang duurt is het noodzakelijk dat je niet later dan 13.00 uur aankomt op Cuiabá. Bij een latere aankomst zal je eerst een overnachting in deze stad moeten maken waarbij wij je graag assisteren.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs
prijs per persoon bij 2 personen in Euro

South Wild Pantanal  
4 dagen op aanvraag

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge South Wild Pantanallodge South Wild Pantanal