Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Dier in de PantanalTapirBraziliaanse vrouw en kindKaaimannen op de wegBrug naar pousada Rio MutumLokaal huisVervoer per kano in de PantanalPantanalBrug pousada Rio MutumBoot aan steigerWassen in de lokale rivierKoeien op de TranspantaneiraBraziliaans meisjeRoutebordUitzicht pousada PiuvalAuto langs de wegAuto rijdend door waterKaaimanGevangen kaaimanWeg nabij pousada PiuvalHuis in de PantanalMan varend in kanoPantanalKoeien in de weiFloraPiranhajachtTuiuiu in de boomWeg onder waterVlindersTuiuiu in een Piuval boomCapibaraVogelPousada in de PantanalToekan in de PantanalUitzicht PantanalKaaiman aan de oeverVliegende Garça RealKaaimanRoutebord pousada Rio MutumCowboy in de PantanalCapibaraTranspantaneiraLokaal huisjeToegangsweg TranspantaneiraFauna in de PantanalVogelTocht te paardBrug pousada Rio MutumToekanOndergelopen wegGezin in de PantanalUitzicht vanaf het waterCapibarasDierVrouw aan het wassen in de rivierBlauwe Ara in de boomVrouw vangt piranhaCapibaraWeg onder waterVis schoonmakenGrazend paard in de PantanalPousada in de PantanalEmoeVogelsSnorkelen in de Sucuri RiverFauna in de PantanalPantanalPantanalZonsondergang PantanalBraziliaans jongentjeFaunaHuisje in de PantanalVogel in de PantanalFauna


4-daagse lodge Pousada Rio Claro

fantastisch gelegen in het midden van de (noord)Pantanal, direct aan de rivier Rio Claro en in de regenperiode alleen per boot te bereiken.
Alle 20 kamers zijn eenvoudig maar aangenaam ingericht inclusief badkamer met douche en toilet, airconditioning en plafondventilator. Heerlijk ontbijt, lunch en diner zijn in de vorm van een warm en koud buffet in het restaurant te verkrijgen. Vrijetijds faciliteiten zijn een zwembad en bar.
Omdat Rio Claro omgeven is door water zullen de meeste excursies per boot zijn.

dag 1
aankomst in Ciuabá, verwelkoming en transfer naar de lodge via het plaatsje Poconé waar de onverharde Transpantaneira Highway begint.
Aankomst in de lodge, verwelkoming en kamertoewijzing. In de middag een korte ontdekkingstocht door de omgeving van de lodge. In de avond ga je met je gids in een boot op zoek naar kaaimannen, die je kunt zien doordat hun ogen oplichten in het felle licht van de zaklamp van de gids.

dag 2
als je het niet erg vindt om vroeg op te staan, dan kan je omstreeks 05.00 uur een trekking bij zonsopkomst maken en genieten van de vogels en andere dieren die wakker worden. Na het ontbijt maak je een paardrijtocht.
In de namiddag maak je een tocht per kano waarbij je op piranha gaat vissen en genieten van de gloedvolle zonsondergang.

dag 3
in de ochtend maak je een tweede paardrijdtocht of kanotocht, afhankelijk van je voorkeur. In de middag maak je een fotosafari over de Transpantaneira Highway waarbij je zeker veel dieren als capivara, herten, miereneters, gordeldieren en veel vogels zult zien.

dag 4
na het ontbijt transfer naar de luchthaven van Cuiabá voor je volgende bestemming in Brazilië of naar een andere lodge in de Pantanal.

verlengen
het verblijf in Pousada Rio Claro is uiteraard te verlengen met één of meer dagen maar kan ook uitstekend worden gecombineerd met een andere lodge of een excursie naar de Chapada dos Guimarães.

verblijf in Cuiabá
omdat de ophaal- en terugkomsttijd in Cuiabá rond het middaguur is is het niet noodzakelijk een overnachting in Cuiabá te maken. Wél is dit noodzakelijk wanneer je vlucht laat in Cuiabá aankomt.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Opmerking: tijdens het verblijf is het mogelijk een dagexcursie naar Porto Jofre te maken om jaguars te spotten. Prijs hiervoor op aanvraag

Indicatieprijs 
prijs per persoon bij 2 personen in Euro

3 dagen 622
4 dagen 850
5 dagen 1078

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Pousada Rio Clarolodge Pousada Rio Clarolodge Pousada Rio Clarolodge Pousada Rio Clarolodge Pousada Rio Clarolodge Pousada Rio Clarolodge Pousada Rio Claro