Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


PantanalPantanalBrug pousada Rio MutumTapirKaaimanDierVliegende Garça RealGevangen kaaimanCapibarasVlindersKoeien op de TranspantaneiraPantanalTuiuiu in de boomBrug pousada Rio MutumWeg onder waterSnorkelen in de Sucuri RiverToegangsweg TranspantaneiraRoutebord pousada Rio MutumCapibaraLokaal huisjeVogelsVrouw vangt piranhaBrug naar pousada Rio MutumFloraVervoer per kano in de PantanalWassen in de lokale rivierFauna in de PantanalBraziliaans meisjeUitzicht vanaf het waterHuisje in de PantanalVogelLokaal huisMan varend in kanoUitzicht pousada PiuvalHuis in de PantanalVrouw aan het wassen in de rivierVogel in de PantanalToekan in de PantanalAuto rijdend door waterBlauwe Ara in de boomAuto langs de wegBraziliaans jongentjeCapibaraRoutebordOndergelopen wegEmoeFauna in de PantanalWeg onder waterPousada in de PantanalWeg nabij pousada PiuvalTuiuiu in een Piuval boomKaaimannen op de wegUitzicht PantanalVogelGezin in de PantanalFaunaPiranhajachtZonsondergang PantanalKaaiman aan de oeverCapibaraCowboy in de PantanalPousada in de PantanalVis schoonmakenToekanKoeien in de weiTranspantaneiraBoot aan steigerBraziliaanse vrouw en kindKaaimanTocht te paardFaunaGrazend paard in de PantanalDier in de PantanalPantanal


4-daagse lodge Pousada Piuval

de Piuval Lodge bevindt zich op 110 km van Cuiabá en op 10 km van Poconé in de staat Mato Grosso, en ontleent zijn naam aan de uitbundige bloeiende roze bloesem Piuval bomen welke in grote getale op het landgoed staan. Het is de eerste Lodge langs de Transpantaneira Highway welke even buiten Poconé begint. De lodge is gesitueerd in een gebied van 7000 hectare grond in een van de mooiste landschappen in de Pantanal. Bezoekers kunnen hier de overvloed en verscheidenheid van flora en fauna van de Pantanal observeren en ervaren. De lodge heeft 12 gastkamers met airconditioning en plafondventilatoren, privébadkamer en openslaande ramen welke voor verse lucht zorgen. Het halfopen restaurant serveert typische gerechten van de Pantanal. Vrijetijdsfaciliteiten zijn aanwezig in de vorm van een zwembad, volleybalveld en een speelplaats. Daarnaast is Piuval een werkende fazenda zodat het leven van alledag van dichtbij meegemaakt kan worden.

dag 1
aankomst in Ciuabá, verwelkoming en transfer naar de lodge via Poconé waar de onverharde Transpantaneira Highway begint.
Aankomst in de lodge, verwelkoming en kamertoewijzing. In de middag een eerste kennismaking met de omgeving van de lodge. In de avond ga je kaaimannen spotten.

dag 2
als je het niet erg vind om vroeg op te staan, kan je omstreeks 05.00 uur een trekking bij zonsopkomst maken en genieten van de vogels en andere dieren die wakker worden. Na het ontbijt maak je een paardrijtocht door de omgeving.
In de namiddag maak je een tocht per kano waarbij je op piranha gaat vissen en genieten van de gloedvolle zonsondergang.

dag 3
in de ochtend maak je een tweede paardrijtocht of kanotocht, afhankelijk van je voorkeur. In de middag maak je een fotosafari over de Transpantaneira.

dag 4
na het ontbijt transfer naar de luchthaven van Cuiabá voor je volgende bestemming of een andere lodge in de Pantanal.

verlengen
het verblijf in Pousada Piuval is uiteraard te verlengen met één of meer dagen maar kan ook uitstekend worden gecombineerd met een andere lodge of een excursie naar de Chapada dos Guimarães.

accommodatie in Cuiabá
omdat de ophaal- en terugkomsttijd in Cuiabá rond het middaguur is is het niet noodzakelijk een overnachting in Cuiabá te maken. Wél is dit noodzakelijk wanneer je vlucht laat in Cuiabá aankomt.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Opmerking: het is mogelijk om tijdens het verblijf een dagexcursie naar Porto Jofre te maken om de jaguar te spotten. Prijs hiervoor op aanvraag.

Indicatieprijs per persoon
bij 2 personen 

3 dagen op aanvraag
4 dagen op aanvraag
5 dagen op aanvraag

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Pousada Piuvallodge Pousada Piuvallodge Pousada Piuvallodge Pousada Piuvallodge Pousada Piuvallodge Pousada Piuvallodge Pousada Piuval