Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


TapirGrazend paard in de PantanalUitzicht pousada PiuvalPousada in de PantanalCapibaraTuiuiu in een Piuval boomVlindersCapibaraLokaal huisVogelFauna in de PantanalBrug pousada Rio MutumVis schoonmakenPantanalWeg onder waterVliegende Garça RealRoutebord pousada Rio MutumToegangsweg TranspantaneiraKaaiman aan de oeverVogel in de PantanalHuisje in de PantanalUitzicht PantanalBrug naar pousada Rio MutumMan varend in kanoPantanalOndergelopen wegToekan in de PantanalWassen in de lokale rivierCapibarasDierBoot aan steigerFauna in de PantanalZonsondergang PantanalToekanPantanalFloraPousada in de PantanalFaunaRoutebordDier in de PantanalTranspantaneiraAuto rijdend door waterCapibaraKaaimannen op de wegKaaimanBlauwe Ara in de boomWeg nabij pousada PiuvalTuiuiu in de boomVervoer per kano in de PantanalVrouw aan het wassen in de rivierVogelKoeien op de TranspantaneiraPiranhajachtBraziliaans meisjeGevangen kaaimanLokaal huisjeUitzicht vanaf het waterTocht te paardKoeien in de weiBrug pousada Rio MutumGezin in de PantanalEmoeWeg onder waterBraziliaans jongentjeSnorkelen in de Sucuri RiverCowboy in de PantanalBraziliaanse vrouw en kindVogelsHuis in de PantanalVrouw vangt piranhaAuto langs de wegFaunaKaaimanPantanal


4-daagse lodge Pousada do Rio Mutum

Rio Mutum ligt op 140 km. van Cuiabá (3 uur rijden, gedeeltelijk over ongeplaveide weg) in één van de mooiste regio's van de Pantanal. De Pousada beschikt over een bar, restaurant, zwembad en souvenirwinkeltje. De 16 chalets beschikken over een ruime, gezellig ingerichte slaapkamer met een groot 2-persoonsbed, minibar, airco en badkamer met douche en toilet. De kamers hebben een terras met hangmat en een schitterend uitzicht over het omringende water of de weelderige tuin.
Rio Mutum ligt in een waterrijke omgeving waardoor veel van de excursies per boot worden gemaakt.

dag 1
aankomst Cuiabá, verwelkoming en transfer naar de lodge. Rest van de dag ter vrije besteding.

dag 2
na het ontbijt maak je een trekking door de omgeving waarbij je de lokale Pantaneiro ontmoet en de kans hebt een klein stukje van hun dagelijks leven mee te maken. In de middag maak je een kanotocht over de Mutum rivier en observeer je het wildleven en geniet van een mooie zonsondergang. Natuurlijk krijg je de kans om op piranha te vissen en die zal je ook gegarandeerd vangen!
Na het diner een boottocht in het donker waarbij de gids met een sterke zaklamp de oevers afspeurt naar de oplichtende ogen van kaaimannen.

dag 3
na het ontbijt maak je een paardrijtocht om te genieten van de flora en fauna. In de middag kun je genieten van wat vrije tijd of een extra kanotocht maken en vissen op piranhas.

dag 4
Afhankelijk van het tijdstip van je doorvlucht word je voor of na de lunch teruggebracht naar de luchthaven van Cuiabá.

Birding
Pousada do Rio Mutum biedt ook 3- en 4-daagse excursies speciaal voor birders, waarbij je dagelijks op stap gaat met een expert gids in birding. Prijzen hiervoor op aanvraag.

Mutum VIP
alle excursies kunnen ook worden uitgevoerd met een privé gids vanaf de lodge. Prijzen voor deze excursies op aanvraag.

accomodatie in Cuiabá
wanneer je na 12.30 uur aankomt op de luchthaven van Cuiabá is het noodzakelijk dat je eerst een overnachting in de stad maakt. Wij assisteren je graag bij het maken van een reservering.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs per persoon 
bij 2 personen 

3 dagen op aanvraag
4 dagen op aanvraag
5 dagen op aanvraag

in de maanden juli t/m november geldt een kleine toeslag

 

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Pousada do Rio Mutumlodge Pousada do Rio Mutumlodge Pousada do Rio Mutumlodge Pousada do Rio Mutumlodge Pousada do Rio Mutum