Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Kaaimannen op de wegDierPousada in de PantanalKaaimanVogelBrug pousada Rio MutumRoutebord pousada Rio MutumKoeien op de TranspantaneiraCapibaraPousada in de PantanalBrug naar pousada Rio MutumKaaimanAuto rijdend door waterWeg nabij pousada PiuvalToegangsweg TranspantaneiraUitzicht vanaf het waterPiranhajachtVervoer per kano in de PantanalUitzicht PantanalVliegende Garça RealVrouw vangt piranhaTranspantaneiraWeg onder waterHuisje in de PantanalToekanTuiuiu in een Piuval boomAuto langs de wegVlindersFauna in de PantanalVogelsFloraCapibaraVogelPantanalFaunaDier in de PantanalWeg onder waterPantanalEmoeGevangen kaaimanBraziliaanse vrouw en kindLokaal huisjeRoutebordLokaal huisPantanalTapirCapibaraFaunaFauna in de PantanalVis schoonmakenKaaiman aan de oeverBoot aan steigerZonsondergang PantanalSnorkelen in de Sucuri RiverToekan in de PantanalUitzicht pousada PiuvalOndergelopen wegGezin in de PantanalBrug pousada Rio MutumBlauwe Ara in de boomBraziliaans meisjeTocht te paardHuis in de PantanalTuiuiu in de boomWassen in de lokale rivierPantanalVrouw aan het wassen in de rivierVogel in de PantanalBraziliaans jongentjeMan varend in kanoCapibarasCowboy in de PantanalGrazend paard in de PantanalKoeien in de wei


4-daagse lodge Jaguar Ecological Reserve

de Jaguar Ecological Reserve ligt bijna aan het einde van de Transpantaneira Highway bij het plaatsje Porto Jofre. Hier is één van de beste plekken in Latijns Amerika om jaguars te spotten. Ongeveer één op drie bezoekers ziet er namelijk een of meerdere.

Uiteraard is het niet gegarandeerd om de jaguar daadwerkelijk te vinden, gegarandeerd zijn wel de vele andere dieren, waaronder tapirs, vogels en otters.

De lodge zelf is eenvoudig, zo zijn er geen televisie en zwembad aanwezig maar de schitterende natuurlijke omgeving maakt dit ruimschoots goed. De 9 kamers beschikken over een privé badkamer, ventilator en zitje met een hangmat.

dag 1
aankomst in Cuiabá, verwelkoming door een gids van de lodge en vervoer naar de Jaguar Ecological Reserve. Lunch onderweg in Poconé en vervolgens een fotosafari over de Transpantaneira Highway. Na het diner volgt een nachtsafari om kaaimannen te spotten waarvan de ogen oplichten in het licht van de felle lamp die de gids meeneemt.

dag 2
vroeg in de ochtend ga je vogels spotten. In de middag weer een tocht over de Transpantaneira om verschillende dieren te spotten. In de avond wederom een nachtsafari.

dag 3
in de ochtend een wandeling in de directe omgeving van de lodge. In de late middag maak je een boottocht over het water waarbij je de mogelijkheid hebt om op piranha te vissen, en die zal je gegarandeerd vangen! In de avond wederom een nachtsafari.

dag 4
na het ontbijt rij je over de Transpantaneira Highway weer terug via Poconé naar Cuiabá voor de vlucht naar je volgende bestemming.

verlengen
het is mogelijk om een verblijf in het Jaguar Ecological Reserve te verlengen met één of meer dagen.

overnachting in Cuiabá
omdat de transfer naar de lodge vrij lang duurt kan de vlucht waarmee je aankomt in Cuiabá niet later dan 11.00 aankomen. Bij een latere aankomst zal je eerst een overnachting in de stad moeten maken, welke wij graag voor je verzorgen.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs 2020
prijs per persoon bij 2 personen

3 dagen € 899
4 dagen € 1349
5 dagen € 1798

 

Klik hier voor meer informatie over de Jaguar Ecological Reserve

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Jaguar Ecological Reservelodge Jaguar Ecological Reservelodge Jaguar Ecological Reserve