Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Toegangsweg TranspantaneiraBrug pousada Rio MutumBraziliaanse vrouw en kindAuto langs de wegLokaal huisjeWeg onder waterBrug naar pousada Rio MutumBoot aan steigerZonsondergang PantanalFauna in de PantanalDier in de PantanalVogelAuto rijdend door waterDierOndergelopen wegPantanalCapibarasPantanalBraziliaans meisjePiranhajachtPousada in de PantanalWeg onder waterBrug pousada Rio MutumRoutebordCapibaraToekanUitzicht pousada PiuvalVervoer per kano in de PantanalCapibaraToekan in de PantanalVogel in de PantanalTocht te paardKaaimanRoutebord pousada Rio MutumPantanalFauna in de PantanalMan varend in kanoGrazend paard in de PantanalKaaimannen op de wegLokaal huisPantanalPousada in de PantanalTranspantaneiraUitzicht PantanalFaunaKoeien op de TranspantaneiraFloraVogelsCapibaraWeg nabij pousada PiuvalVrouw vangt piranhaVis schoonmakenGezin in de PantanalTapirFaunaVliegende Garça RealKaaimanKoeien in de weiBraziliaans jongentjeWassen in de lokale rivierSnorkelen in de Sucuri RiverBlauwe Ara in de boomKaaiman aan de oeverVlindersGevangen kaaimanEmoeVrouw aan het wassen in de rivierCowboy in de PantanalUitzicht vanaf het waterVogelHuis in de PantanalHuisje in de PantanalTuiuiu in de boomTuiuiu in een Piuval boom


4-daagse lodge Jaguar Ecological Reserve

de Jaguar Ecological Reserve ligt bijna aan het einde van de Transpantaneira Highway bij het plaatsje Porto Jofre. Hier is één van de beste plekken in Latijns Amerika om jaguars te spotten. Ongeveer één op drie bezoekers ziet er namelijk een of meerdere.

Uiteraard is het niet gegarandeerd om de jaguar daadwerkelijk te vinden, gegarandeerd zijn wel de vele andere dieren, waaronder tapirs, vogels en otters.

De lodge zelf is eenvoudig, zo zijn er geen televisie en zwembad aanwezig maar de schitterende natuurlijke omgeving maakt dit ruimschoots goed. De 9 kamers beschikken over een privé badkamer, ventilator en zitje met een hangmat.

dag 1
aankomst in Cuiabá, verwelkoming door een gids van de lodge en vervoer naar de Jaguar Ecological Reserve. Lunch onderweg in Poconé en vervolgens een fotosafari over de Transpantaneira Highway. Na het diner volgt een nachtsafari om kaaimannen te spotten waarvan de ogen oplichten in het licht van de felle lamp die de gids meeneemt.

dag 2
vroeg in de ochtend ga je vogels spotten. In de middag weer een tocht over de Transpantaneira om verschillende dieren te spotten. In de avond wederom een nachtsafari.

dag 3
in de ochtend een wandeling in de directe omgeving van de lodge. In de late middag maak je een boottocht over het water waarbij je de mogelijkheid hebt om op piranha te vissen, en die zal je gegarandeerd vangen! In de avond wederom een nachtsafari.

dag 4
na het ontbijt rij je over de Transpantaneira Highway weer terug via Poconé naar Cuiabá voor de vlucht naar je volgende bestemming.

verlengen
het is mogelijk om een verblijf in het Jaguar Ecological Reserve te verlengen met één of meer dagen.

overnachting in Cuiabá
omdat de transfer naar de lodge vrij lang duurt kan de vlucht waarmee je aankomt in Cuiabá niet later dan 11.00 aankomen. Bij een latere aankomst zal je eerst een overnachting in de stad moeten maken, welke wij graag voor je verzorgen.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs 
prijs per persoon bij 2 personen

3 dagen € 899
4 dagen € 1349
5 dagen € 1798

 

Klik hier voor meer informatie over de Jaguar Ecological Reserve

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Jaguar Ecological Reservelodge Jaguar Ecological Reservelodge Jaguar Ecological Reserve