Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Man varend in kanoFauna in de PantanalBoot aan steigerTapirPantanalToekanVis schoonmakenLokaal huisZonsondergang PantanalWassen in de lokale rivierUitzicht PantanalVogelSnorkelen in de Sucuri RiverBrug pousada Rio MutumGrazend paard in de PantanalBraziliaans jongentjeBrug pousada Rio MutumFaunaKaaimanWeg nabij pousada PiuvalCapibaraKaaimannen op de wegBraziliaanse vrouw en kindFaunaBlauwe Ara in de boomTranspantaneiraKaaiman aan de oeverVrouw aan het wassen in de rivierVogelsDierPousada in de PantanalToegangsweg TranspantaneiraEmoeGezin in de PantanalBrug naar pousada Rio MutumRoutebordWeg onder waterFauna in de PantanalVliegende Garça RealVrouw vangt piranhaPiranhajachtTuiuiu in een Piuval boomCapibarasUitzicht vanaf het waterCowboy in de PantanalVlindersPantanalKoeien in de weiTuiuiu in de boomKoeien op de TranspantaneiraCapibaraVogelFloraGevangen kaaimanUitzicht pousada PiuvalVogel in de PantanalRoutebord pousada Rio MutumAuto rijdend door waterPantanalLokaal huisjeCapibaraHuisje in de PantanalTocht te paardPousada in de PantanalVervoer per kano in de PantanalHuis in de PantanalOndergelopen wegKaaimanPantanalBraziliaans meisjeAuto langs de wegToekan in de PantanalWeg onder waterDier in de Pantanal


4-daagse lodge Estancia Vitoria

op zo’n 40 kilometer van het begin van de Transpantaneira Highway ligt Estancia Vitoria aan de oever van een klein meer in het midden van een grote tuin met veel wildlife wat het gevoel geeft dat je op een landelijke boerderij bent. De 26 kamers zijn simpel ingericht met comfortabele bedden met muskietennetten, betegelde vloer en kleurrijke decoraties. Iedere kamer heeft tevens een privé badkamer en airconditioning.
Op het omliggende terrein vind je handgemaakt houten meubilair en sculpturen van inheemse dieren welke het gevoel benadrukken van de rustieke karakter van de Pantanal.
De tuinen, waar hier en daar hangmatten hangen en waar in het midden een klein zwembad  is, zijn uitbundig begroeid met planten maar ook veel dieren zijn er te vinden. Er is een 17meter hoge uitkijktoren vanwaar je perfect de omgeving kunt zien maar uiteraard ook de in de omgeving levende dieren als (brul)apen, tapirs, capivara, miereneter etc., maar natuurlijk ook veel kleurrijke vogels.
De maaltijden in buffetvorm worden genuttigd in het ruime en lichte restaurant.

Dag 1
vroege aankomst op de luchthaven van Cuiabá waar onze agent al op je staat te wachten om je naar Estancia Vitoria te brengen.
Aankomst aan het einde van de ochtend, toewijziging van je kamer gevolgd door lunch. In de middag maak je een eerste wandelexcursie over het grote terrein van de Estancia. Diner en overnachting.

dag 2, 3
deze dagen maak je diverse excursies waarbij je moet denken aan paardrijden, birdwatching, een safari in een open 4x4 truck, lichte trekking, kanoën, vissen, meehelpen bij het werk op de boerderij. Ontbijt, lunch en diner gebruik je steeds in de Estancia.

Opmerking: omdat het overdag erg warm kan zijn worden de meeste excursies vroeg in de ochtend en later in de middag gemaakt.

dag 4
na het ontbijt is het alweer tijd voor de ongeveer 4 uur durende terugreis naar Cuiabá waar je op je vliegtuig stapt voor je volgende bestemming of terugreis naar huis. Wanneer je vliegtuig later in de middag vertrekt vertrek je na de lunch en maak je in de ochtend nog een excursie.

aankomst en vertrek
door de vrij lange reistijd van/naar Cuiabá is het noodzakelijk dat je zo vroeg mogelijk aankomt en zo laat mogelijk vertrekt. Wanneer je vlucht later dan 12.00 aankomt en eerder dan 12.00 vertrekt kan je beter eerst een overnachting in Cuiabá maken. Wij helpen je graag met het maken van die reservering.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs per persoon 
bij 2 personen 

3 dagen op aanvraag
4 dagen op aanvraag
5 dagen op aanvraag

Opmerking: het is mogelijk om vanaf Estancia Vitoria een lange dag excursie naar Porto Jofre te maken om jaguars te spotten. Prijs hiervoor op aanvraag.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Estancia Vitorialodge Estancia Vitorialodge Estancia Vitoria