Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Weg onder waterCapibarasPousada in de PantanalPantanalTuiuiu in een Piuval boomToegangsweg TranspantaneiraBraziliaans jongentjeHuisje in de PantanalCapibaraBraziliaanse vrouw en kindGevangen kaaimanTranspantaneiraBrug pousada Rio MutumVogelFaunaKaaimanLokaal huisjeWassen in de lokale rivierZonsondergang PantanalBrug pousada Rio MutumPousada in de PantanalOndergelopen wegDier in de PantanalUitzicht vanaf het waterGrazend paard in de PantanalGezin in de PantanalCapibaraBlauwe Ara in de boomBrug naar pousada Rio MutumDierFloraKaaiman aan de oeverTocht te paardCowboy in de PantanalEmoeLokaal huisKaaimannen op de wegKoeien in de weiCapibaraToekan in de PantanalSnorkelen in de Sucuri RiverPiranhajachtVis schoonmakenUitzicht pousada PiuvalWeg onder waterKaaimanFauna in de PantanalTuiuiu in de boomPantanalVogelsHuis in de PantanalBraziliaans meisjeToekanAuto langs de wegMan varend in kanoRoutebordRoutebord pousada Rio MutumVervoer per kano in de PantanalFauna in de PantanalTapirVogel in de PantanalVogelWeg nabij pousada PiuvalBoot aan steigerVrouw aan het wassen in de rivierUitzicht PantanalPantanalKoeien op de TranspantaneiraFaunaVlindersVliegende Garça RealPantanalAuto rijdend door waterVrouw vangt piranha


4-daagse lodge Araras Eco Lodge

De Araras Eco Lodge, een rustiek gebouw is gesitueerd op 132 km van Cuiabá aan de Transpantaneira Highway. De Araras lodge heeft 14 kamers met airco, fans, muskietennetten en eigen sanitair met warm en koud water. De lodge heeft ook een restaurant, bar, een zwembad, veranda's met hangmatten en een mooie uitkijkplaats in de boomtoppen.

dag 1
aankomst Cuiabá, verwelkoming en transfer naar de Araras Eco Lodge. Onderweg krijg je al een goede eerste indruk van wat je allemaal gaat beleven de komende dagen.
Aankomst in de lodge, verwelkoming en kamertoewijzing. Aan het eind van de middag maak je een trekking naar de "Mirante da Garça", een uitkijktoren vanwaar je een geweldig uitzicht hebt over een gedeelte van de Pantanal en je kunt genieten van een mooie zonsondergang.

dag 2
deze dag is volledig in het teken van flora en fauna. Na het ontbijt maak je een ca. 2 - 3 uur durende paardrijtocht door het water, bos en over land.
In de middag maak je een trekking door de omgeving.

dag 3
na het ontbijt vertrek je richting de Rio Clarinho rivier waar je in een kano stapt om de Pantanal op een andere manier te ontdekken. Je zult hierbij veel waterdieren zien en je hebt de mogelijkheid om op piranhas te vissen. Onderweg geniet je van een lekkere barbeque.

dag 4
je begint de dag wederom met een trekking naar de "Mirante da Garça", maar dit keer om te genieten van een zonsopkomst en de vele vogels / vogelgeluiden die daarbij horen. Je keert terug naar de lodge voor ontbijt waarna je weer terug naar Cuiabá wordt gebracht.

verlengen
uiteraard kan een verblijf in de Araras Lodge met één of meerdere dagen worden verlengd maar ook kan een combinatie worden gemaakt met bijvoorbeeld de Chapada dos Guimarães.

andere excursies
Araras Eco Lodge biedt ook een speciale excursie voor birders waarbij je weliswaar in dezelfde omgeving verblijft maar alle excursies worden gemaakt met een ervaren birding gids.
Ook kan een combinatie excursie worden gemaakt met de Chapada dos Guimarães, het tafelberggebied ten noordoosten van Cuiabá.
Ook deze excursies kunnen worden verlengd.

overnachten in Cuiabá
bij late aankomst van je vlucht in Cuiabá is het noodzakelijk eerst een overnachting in de stad te maken, en wordt je de volgende ochtend vroeg opgehaald.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs per persoon
bij 2 personen in Euro

3 dagen op aanvraag
4 dagen op aanvraag
5 dagen op aanvraag

In de maanden juli t/m oktober geldt een hoogseizoen toeslag.

 

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Araras Eco Lodgelodge Araras Eco Lodgelodge Araras Eco Lodgelodge Araras Eco Lodge