Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


CapibaraToekan in de PantanalWeg nabij pousada PiuvalDier in de PantanalTuiuiu in een Piuval boomDierKaaimannen op de wegToegangsweg TranspantaneiraBraziliaans jongentjeBlauwe Ara in de boomVrouw vangt piranhaBrug naar pousada Rio MutumAuto langs de wegToekanUitzicht vanaf het waterVliegende Garça RealVogelOndergelopen wegVogelsCapibaraFaunaVrouw aan het wassen in de rivierRoutebordTuiuiu in de boomAuto rijdend door waterTocht te paardEmoeKaaimanBrug pousada Rio MutumTapirVogelUitzicht PantanalTranspantaneiraFauna in de PantanalVlindersUitzicht pousada PiuvalPantanalPantanalFloraKoeien op de TranspantaneiraBraziliaans meisjeGrazend paard in de PantanalBrug pousada Rio MutumVis schoonmakenCapibaraRoutebord pousada Rio MutumPousada in de PantanalHuis in de PantanalCapibarasPantanalVervoer per kano in de PantanalFauna in de PantanalPousada in de PantanalKaaiman aan de oeverCowboy in de PantanalBraziliaanse vrouw en kindSnorkelen in de Sucuri RiverKoeien in de weiMan varend in kanoPiranhajachtKaaimanGevangen kaaimanLokaal huisZonsondergang PantanalPantanalLokaal huisjeBoot aan steigerWeg onder waterWassen in de lokale rivierWeg onder waterVogel in de PantanalGezin in de PantanalHuisje in de PantanalFauna


4-daagse excursie Pantanal Jaguar Safari

een korte safari in het teken van het spotten van de jaguar welke in het gebied op de grens van de staten Mato Grosso (Noord Pantanal) en Mato Grosso do Sul (Zuid Pantanal) veel voorkomt. Maar ook de puma wordt hier gesignaleerd!

Als je weinig tijd maar wel graag de jaguar wil spotten hebt is dit een uitgelezen mogelijkheid!

Dag 1
je gids haalt je vroeg op bij je hotel in Cuiabá en rijd je naar het stadje Poconé waar geluncht wordt in restaurant Pantaneiro. Na de lunch verder per 4x4 safari truck over de Transpantaneira Highway richting het zuiden.
Onderweg worden meerdere stops gemaakt bij de vele bruggen van de Transpantaneira om wildlife te spotten. Veel voorkomende dieren zijn de (reuzen) miereneter, neusbeer, ocelot, hert, kaaiman, capivara en natuurlijk heel veel kleurige vogels als de tuiuiu (het symbool van de Pantanal), rood/gele en blauw/gele ara's en de hyacint macaw.
Na aankomst in Porto Jofre check-in op Antonio's hotelboot, een eenvoudige boot met 2-persoonshutten met douche en toilet, een restaurant en een gezamenlijk bovendek. Diner en overnachting.

Dag 2
vroeg ontbijt waarna een Jaguar Fluvial Safari in het Parque Estadual do Encontro das Águas. De hele ochtend wordt besteed aan het spotten van wildlife maar natuurlijk vooral de jaguar. Terug naar de boot voor de lunch waarna een rustpauze om de ergste hitte van de dag te ontlopen. Na de rustpauze het vervolg van de Jaguar Fluvial Safari en weer terug naar de boot voor het diner. Na het diner een nachtelijke safari met een goede kans op het zien van de tapir, ocelot, nachtvogels en andere verrassingen.
Overnachting aan boord.

Dag 3
na het ontbijt weer een Jaguar Fluvial Safari met weer de kans om jaguars en andere dieren te spotten. Terug naar de boot voor de lunch, korte rustpauze en check-out. Per 4x4 safari truck over de Transpantaneira Highway naar Poconé, onderweg weer veel stops makend. In Poconé overstappen in een auto of minivan en verder naar Cuiabá. Diner en overnachting in hotel Los Angeles.

Dag 4
na een laat ontbijt transfer naar de luchthaven voor je volgende vlucht.

aankomst en vertrek
om optimaal van deze excursie te genieten is het van belang dat je vroeg aankomt en laat vertrekt. Wanneer dit in je vluchtschema niet mogelijk is maken wij graag een reservering voor je in een hotel in Cuiabá.

beste reisperiode
voor deze excursie is van eind april tot en met half november

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs 
prijs per persoon in Euro

  2 pers 3 pers 4 pers 5 pers 6 pers
Pantanal Jaguar Safari 1190 887 783 648 570

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

meerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safari