Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Blauwe Ara in de boomVrouw vangt piranhaBrug pousada Rio MutumPantanalBraziliaanse vrouw en kindPantanalKoeien in de weiVrouw aan het wassen in de rivierVogelsToekan in de PantanalHuisje in de PantanalWeg onder waterKaaimanOndergelopen wegBraziliaans meisjeCapibaraRoutebordCapibarasVogel in de PantanalPousada in de PantanalBrug naar pousada Rio MutumWeg nabij pousada PiuvalPantanalVlindersKoeien op de TranspantaneiraFauna in de PantanalTapirKaaimannen op de wegEmoeBraziliaans jongentjeToekanMan varend in kanoHuis in de PantanalVliegende Garça RealAuto rijdend door waterPantanalKaaiman aan de oeverPousada in de PantanalWassen in de lokale rivierVogelWeg onder waterFauna in de PantanalUitzicht pousada PiuvalPiranhajachtToegangsweg TranspantaneiraDier in de PantanalBoot aan steigerVogelCowboy in de PantanalGezin in de PantanalTranspantaneiraAuto langs de wegVis schoonmakenFaunaFaunaUitzicht vanaf het waterVervoer per kano in de PantanalZonsondergang PantanalGrazend paard in de PantanalUitzicht PantanalKaaimanGevangen kaaimanBrug pousada Rio MutumCapibaraTuiuiu in de boomLokaal huisTocht te paardDierTuiuiu in een Piuval boomCapibaraSnorkelen in de Sucuri RiverRoutebord pousada Rio MutumFloraLokaal huisje


4-daagse excursie Pantanal Jaguar Safari

een korte safari in het teken van het spotten van de jaguar welke in het gebied op de grens van de staten Mato Grosso (Noord Pantanal) en Mato Grosso do Sul (Zuid Pantanal) veel voorkomt. Maar ook de puma wordt hier gesignaleerd!

Als je weinig tijd maar wel graag de jaguar wil spotten hebt is dit een uitgelezen mogelijkheid!

Dag 1
je gids haalt je vroeg op bij je hotel in Cuiabá en rijd je naar het stadje Poconé waar geluncht wordt in restaurant Pantaneiro. Na de lunch verder per 4x4 safari truck over de Transpantaneira Highway richting het zuiden.
Onderweg worden meerdere stops gemaakt bij de vele bruggen van de Transpantaneira om wildlife te spotten. Veel voorkomende dieren zijn de (reuzen) miereneter, neusbeer, ocelot, hert, kaaiman, capivara en natuurlijk heel veel kleurige vogels als de tuiuiu (het symbool van de Pantanal), rood/gele en blauw/gele ara's en de hyacint macaw.
Na aankomst in Porto Jofre check-in in Pousada Berço Pantaneiro. Diner en overnachting.

Dag 2
vroeg ontbijt waarna een Jaguar Fluvial Safari in het Parque Estadual do Encontro das Águas. De hele ochtend wordt besteed aan het spotten van wildlife maar natuurlijk vooral de jaguar. Terug naar de pousada voor de lunch waarna een rustpauze om de ergste hitte van de dag te ontlopen. Na de rustpauze het vervolg van de Jaguar Fluvial Safari en weer terug naar de pousada voor het diner. Na het diner een nachtelijke safari met een goede kans op het zien van de tapir, ocelot, nachtvogels en andere verrassingen.

Dag 3
na het ontbijt weer een Jaguar Fluvial Safari met weer de kans om jaguars en andere dieren te spotten. Terug naar de pousada voor de lunch, korte rustpauze en check-out. Per 4x4 safari truck over de Transpantaneira Highway naar Poconé, onderweg weer veel stops makend. In Poconé overstappen in een auto of minivan en verder naar Cuiabá. Diner en overnachting in hotel Los Angeles.

Dag 4
na een laat ontbijt transfer naar de luchthaven voor je volgende vlucht.

aankomst en vertrek
om optimaal van deze excursie te genieten is het van belang dat je vroeg aankomt en laat vertrekt. Wanneer dit in je vluchtschema niet mogelijk is maken wij graag een reservering voor je in een hotel in Cuiabá.

beste reisperiode
voor deze excursie is van eind april tot en met half november

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs per persoon 
 

  2 pers 3 pers 4 pers 5 pers 6 pers
Pantanal Jaguar Safari op aanvr op aanvr op aanvr op aanvr op aanvr

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

meerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safari