Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Brug naar pousada Rio MutumToegangsweg TranspantaneiraKaaimanKaaimanTranspantaneiraVervoer per kano in de PantanalDierUitzicht vanaf het waterVrouw vangt piranhaUitzicht pousada PiuvalAuto langs de wegPantanalCapibaraBraziliaans meisjeGezin in de PantanalPantanalKoeien in de weiUitzicht PantanalMan varend in kanoPiranhajachtFaunaAuto rijdend door waterFaunaRoutebord pousada Rio MutumOndergelopen wegBraziliaanse vrouw en kindFauna in de PantanalZonsondergang PantanalPantanalGrazend paard in de PantanalPousada in de PantanalRoutebordVis schoonmakenFloraWeg onder waterWeg nabij pousada PiuvalCowboy in de PantanalLokaal huisTuiuiu in een Piuval boomBlauwe Ara in de boomVrouw aan het wassen in de rivierEmoeCapibarasToekanGevangen kaaimanHuis in de PantanalVogel in de PantanalVogelTocht te paardHuisje in de PantanalKoeien op de TranspantaneiraVogelSnorkelen in de Sucuri RiverKaaimannen op de wegVogelsFauna in de PantanalDier in de PantanalWeg onder waterBraziliaans jongentjeVliegende Garça RealLokaal huisjeWassen in de lokale rivierKaaiman aan de oeverTuiuiu in de boomBoot aan steigerPousada in de PantanalTapirCapibaraBrug pousada Rio MutumVlindersCapibaraBrug pousada Rio MutumPantanalToekan in de Pantanal


4-daagse excursie Pantanal Jaguar Safari

een korte safari in het teken van het spotten van de jaguar welke in het gebied op de grens van de staten Mato Grosso (Noord Pantanal) en Mato Grosso do Sul (Zuid Pantanal) veel voorkomt. Maar ook de puma wordt hier gesignaleerd!

Als je weinig tijd maar wel graag de jaguar wil spotten hebt is dit een uitgelezen mogelijkheid!

Dag 1
je gids haalt je vroeg op bij je hotel in Cuiabá en rijd je naar het stadje Poconé waar geluncht wordt in restaurant Pantaneiro. Na de lunch verder per 4x4 safari truck over de Transpantaneira Highway richting het zuiden.
Onderweg worden meerdere stops gemaakt bij de vele bruggen van de Transpantaneira om wildlife te spotten. Veel voorkomende dieren zijn de (reuzen) miereneter, neusbeer, ocelot, hert, kaaiman, capivara en natuurlijk heel veel kleurige vogels als de tuiuiu (het symbool van de Pantanal), rood/gele en blauw/gele ara's en de hyacint macaw.
Na aankomst in Porto Jofre check-in op Antonio's hotelboot, een eenvoudige boot met 2-persoonshutten met douche en toilet, een restaurant en een gezamenlijk bovendek. Diner en overnachting.

Dag 2
vroeg ontbijt waarna een Jaguar Fluvial Safari in het Parque Estadual do Encontro das Águas. De hele ochtend wordt besteed aan het spotten van wildlife maar natuurlijk vooral de jaguar. Terug naar de boot voor de lunch waarna een rustpauze om de ergste hitte van de dag te ontlopen. Na de rustpauze het vervolg van de Jaguar Fluvial Safari en weer terug naar de boot voor het diner. Na het diner een nachtelijke safari met een goede kans op het zien van de tapir, ocelot, nachtvogels en andere verrassingen.
Overnachting aan boord.

Dag 3
na het ontbijt weer een Jaguar Fluvial Safari met weer de kans om jaguars en andere dieren te spotten. Terug naar de boot voor de lunch, korte rustpauze en check-out. Per 4x4 safari truck over de Transpantaneira Highway naar Poconé, onderweg weer veel stops makend. In Poconé overstappen in een auto of minivan en verder naar Cuiabá. Diner en overnachting in hotel Los Angeles.

Dag 4
na een laat ontbijt transfer naar de luchthaven voor je volgende vlucht.

aankomst en vertrek
om optimaal van deze excursie te genieten is het van belang dat je vroeg aankomt en laat vertrekt. Wanneer dit in je vluchtschema niet mogelijk is maken wij graag een reservering voor je in een hotel in Cuiabá.

beste reisperiode
voor deze excursie is van eind april tot en met half november

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs 2020
prijs per persoon in Euro

  2 pers 3 pers 4 pers 5 pers 6 pers
Pantanal Jaguar Safari 1190 887 783 648 570

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

meerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safari