Bel met PantanalTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


VogelsVis schoonmakenCowboy in de PantanalPiranhajachtBraziliaanse vrouw en kindKoeien in de weiTranspantaneiraUitzicht pousada PiuvalToekan in de PantanalFauna in de PantanalCapibaraBrug pousada Rio MutumFaunaWassen in de lokale rivierKoeien op de TranspantaneiraFloraGevangen kaaimanPantanalRoutebord pousada Rio MutumBraziliaans jongentjeDierMan varend in kanoFauna in de PantanalKaaimannen op de wegKaaimanBlauwe Ara in de boomCapibaraBrug naar pousada Rio MutumVrouw vangt piranhaGezin in de PantanalOndergelopen wegAuto langs de wegPousada in de PantanalCapibaraPantanalVogel in de PantanalAuto rijdend door waterHuis in de PantanalLokaal huisTapirVogelUitzicht PantanalVogelSnorkelen in de Sucuri RiverRoutebordCapibarasKaaiman aan de oeverVrouw aan het wassen in de rivierWeg onder waterTocht te paardUitzicht vanaf het waterGrazend paard in de PantanalPantanalPantanalEmoeVervoer per kano in de PantanalWeg onder waterZonsondergang PantanalBoot aan steigerDier in de PantanalVliegende Garça RealPousada in de PantanalTuiuiu in een Piuval boomHuisje in de PantanalTuiuiu in de boomFaunaVlindersBraziliaans meisjeBrug pousada Rio MutumLokaal huisjeToegangsweg TranspantaneiraToekanKaaimanWeg nabij pousada Piuval


4-daagse excursie Pantanal Jaguar Safari

een korte safari in het teken van het spotten van de jaguar welke in het gebied op de grens van de staten Mato Grosso (Noord Pantanal) en Mato Grosso do Sul (Zuid Pantanal) veel voorkomt. Maar ook de puma wordt hier gesignaleerd!

Als je weinig tijd maar wel graag de jaguar wil spotten hebt is dit een uitgelezen mogelijkheid!

Dag 1
je gids haalt je vroeg op bij je hotel in Cuiabá en rijd je naar het stadje Poconé waar geluncht wordt in restaurant Pantaneiro. Na de lunch verder per 4x4 safari truck over de Transpantaneira Highway richting het zuiden.
Onderweg worden meerdere stops gemaakt bij de vele bruggen van de Transpantaneira om wildlife te spotten. Veel voorkomende dieren zijn de (reuzen) miereneter, neusbeer, ocelot, hert, kaaiman, capivara en natuurlijk heel veel kleurige vogels als de tuiuiu (het symbool van de Pantanal), rood/gele en blauw/gele ara's en de hyacint macaw.
Na aankomst in Porto Jofre check-in op Antonio's hotelboot, een eenvoudige boot met 2-persoonshutten met douche en toilet, een restaurant en een gezamenlijk bovendek. Diner en overnachting.

Dag 2
vroeg ontbijt waarna een Jaguar Fluvial Safari in het Parque Estadual do Encontro das Águas. De hele ochtend wordt besteed aan het spotten van wildlife maar natuurlijk vooral de jaguar. Terug naar de boot voor de lunch waarna een rustpauze om de ergste hitte van de dag te ontlopen. Na de rustpauze het vervolg van de Jaguar Fluvial Safari en weer terug naar de boot voor het diner. Na het diner een nachtelijke safari met een goede kans op het zien van de tapir, ocelot, nachtvogels en andere verrassingen.
Overnachting aan boord.

Dag 3
na het ontbijt weer een Jaguar Fluvial Safari met weer de kans om jaguars en andere dieren te spotten. Terug naar de boot voor de lunch, korte rustpauze en check-out. Per 4x4 safari truck over de Transpantaneira Highway naar Poconé, onderweg weer veel stops makend. In Poconé overstappen in een auto of minivan en verder naar Cuiabá. Diner en overnachting in hotel Los Angeles.

Dag 4
na een laat ontbijt transfer naar de luchthaven voor je volgende vlucht.

aankomst en vertrek
om optimaal van deze excursie te genieten is het van belang dat je vroeg aankomt en laat vertrekt. Wanneer dit in je vluchtschema niet mogelijk is maken wij graag een reservering voor je in een hotel in Cuiabá.

beste reisperiode
voor deze excursie is van eind april tot en met half november

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs 2020
prijs per persoon in Euro

  2 pers 3 pers 4 pers 5 pers 6 pers
Pantanal Jaguar Safari 1190 887 783 648 570

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

meerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safarimeerdaagse excursie Pantanal Jaguar Safari