Logo PantanalTours

Bel PantanalTours

0348-484084

FaunaPantanalToekan in de PantanalVlindersFaunaDier in de PantanalKaaimanBrulaap in de PantanalTapirEmoeBord TranspantaneiraCapibaraKaaimannen op de wegHuis in de PantanalToekanGevangen kaaimanKoeien in de weiSnorkelen in de Sucuri RiverVis schoonmakenCapibaraVeedrijven in de PantanalAuto langs de wegBoot aan steigerWeg nabij pousada PiuvalCapibarasPiranhajachtNatuurHuisje in de PantanalBraziliaans jongentjeVogelKoeien op de TranspantaneiraGezin in de PantanalBrug naar pousada Rio MutumBlauwe Ara in de boomTocht te paardFauna in de PantanalCapibaraVrouw vangt piranhaBrug pousada Rio MutumVeedrijvenRoutebord pousada Rio MutumBraziliaanse vrouw en kindPiuval boomDierFauna in de PantanalKaaimanRoute bord Pousada Rio MutumLokaal huisjeWeg onder waterTuiuiu in een Piuval boomNatuur in de PantanalPaardrijdtochtBrug naar pousada Rio MutumVogelsKaaiman aan de oeverAuto rijdend door waterPantanalKoeien te waterLokaal huisVogelPantanalPantanalUitzicht pousada PiuvalWeg onder waterUitzicht PantanalGrazend paard in de PantanalPousada in de PantanalMan varend in kanoToegangsweg TranspantaneiraDieren in de PantanalVrouw aan het wassen in de rivierVliegende Garça RealTuiuiu in de boomVogel in de PantanalBraziliaans meisjeCowboy in de PantanalZonsondergang PantanalUitzicht vanaf het waterCapibaraVervoer per kano in de PantanalPousada in de PantanalWassen in de lokale rivierGele bloemOndergelopen weg


Araras Eco Lodge

Share

Print deze pagina

De Araras Eco Lodge, een rustiek gebouw is gesitueerd op 132 km van Cuiabá aan de Transpantaneira Highway. De Araras lodge heeft 14 kamers met airco, fans, muskietennetten en eigen sanitair met warm en koud water. De lodge heeft ook een restaurant, bar, een zwembad, veranda's met hangmatten en een mooie uitkijkplaats in de boomtoppen.

dag 1

aankomst Cuiabá, verwelkoming en transfer naar de Araras Eco Lodge. Onderweg krijg je al een goede eerste indruk van wat je allemaal gaat beleven de komende dagen.
Aankomst in de lodge, verwelkoming en kamertoewijzing. Aan het eind van de middag maak je een trekking naar de "Mirante da Garça", een uitkijktoren vanwaar je een geweldig uitzicht hebt over een gedeelte van de Pantanal en je kunt genieten van een mooie zonsondergang.

dag 2

deze dag is volledig in het teken van flora en fauna. Na het ontbijt maak je een ca. 2 - 3 uur durende paardrijtocht door het water, bos en over land.
In de middag maak je een trekking door de omgeving.

dag 3

na het ontbijt vertrek je richting de Rio Clarinho rivier waar je in een kano stapt om de Pantanal op een andere manier te ontdekken. Je zult hierbij veel waterdieren zien en je hebt de mogelijkheid om op piranhas te vissen. Onderweg geniet je van een lekkere barbeque.

dag 4

je begint de dag wederom met een trekking naar de "Mirante da Garça", maar dit keer om te genieten van een zonsopkomst en de vele vogels / vogelgeluiden die daarbij horen. Je keert terug naar de lodge voor ontbijt waarna je weer terug naar Cuiabá wordt gebracht.

verlengen

uiteraard kan een verblijf in de Araras Lodge met één of meerdere dagen worden verlengd maar ook kan een combinatie worden gemaakt met bijvoorbeeld de Chapada dos Guimarães.

andere excursies

Araras Eco Lodge biedt ook een speciale excursie voor birders waarbij je weliswaar in dezelfde omgeving verblijft maar alle excursies worden gemaakt met een ervaren birding gids.
Ook kan een combinatie excursie worden gemaakt met de Chapada dos Guimarães, het tafelberggebied ten noordoosten van Cuiabá.
Ook deze excursies kunnen worden verlengd.

overnachten in Cuiabá

bij late aankomst van je vlucht in Cuiabá is het noodzakelijk eerst een overnachting in de stad te maken, en wordt je de volgende ochtend vroeg opgehaald.

Indicatieprijs landarrangement
Araras Eco Lodge
Prijzen per persoon in €

 TijdsduurVertrek1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer
Pantanal 13 dagen / 2 nachtenDagelijksop aanvraag624607
toeslag juli t/m december  op aanvraag4039
Pantanal 24 dagen / 3 nachtenDagelijksop aanvraag864840
toeslag juli t/m december  op aanvraag5553
Pantanal 35 dagen / 4 nachtenDagelijksop aanvraag11041072
toeslag juli t/m december  op aanvraag7088
Pantanal 46 dagen / 5 nachtenDagelijksop aanvraag13441305
toeslag juli t/m december  op aanvraag9390

* Tijdens nationale feestdagen en gedurende het WK voetbal kunnen afwijkende tarieven gelden