Logo PantanalTours

Bel PantanalTours

0348-484084

Natuur in de PantanalGrazend paard in de PantanalFaunaPiuval boomDier in de PantanalLokaal huisPantanalBlauwe Ara in de boomToekan in de PantanalCapibaraPantanalVogel in de PantanalTapirLokaal huisjeKaaimanRoute bord Pousada Rio MutumVogelsAuto rijdend door waterOndergelopen wegPousada in de PantanalVogelKaaimannen op de wegKoeien in de weiMan varend in kanoPantanalVlindersCowboy in de PantanalCapibaraTuiuiu in de boomGevangen kaaimanVrouw vangt piranhaVeedrijven in de PantanalGele bloemNatuurBrug naar pousada Rio MutumFaunaToekanVogelFauna in de PantanalVervoer per kano in de PantanalFauna in de PantanalTocht te paardDierPaardrijdtochtBoot aan steigerUitzicht PantanalBraziliaanse vrouw en kindPantanalDieren in de PantanalHuis in de PantanalBrug naar pousada Rio MutumWeg onder waterWeg onder waterKoeien te waterUitzicht vanaf het waterZonsondergang PantanalCapibaraSnorkelen in de Sucuri RiverCapibarasWassen in de lokale rivierUitzicht pousada PiuvalVis schoonmakenKaaiman aan de oeverEmoeBrug pousada Rio MutumWeg nabij pousada PiuvalVrouw aan het wassen in de rivierKaaimanBord TranspantaneiraToegangsweg TranspantaneiraRoutebord pousada Rio MutumKoeien op de TranspantaneiraPiranhajachtVliegende Garça RealPousada in de PantanalBraziliaans meisjeBraziliaans jongentjeGezin in de PantanalCapibaraAuto langs de wegVeedrijvenTuiuiu in een Piuval boomHuisje in de PantanalBrulaap in de Pantanal


Araras Eco Lodge

Share

Print deze pagina

De Araras Eco Lodge, een rustiek gebouw is gesitueerd op 132 km van Cuiabá aan de Transpantaneira Highway. De Araras lodge heeft 14 kamers met airco, fans, muskietennetten en eigen sanitair met warm en koud water. De lodge heeft ook een restaurant, bar, een zwembad, veranda's met hangmatten en een mooie uitkijkplaats in de boomtoppen.

dag 1

aankomst Cuiabá, verwelkoming en transfer naar de Araras Eco Lodge. Onderweg krijg je al een goede eerste indruk van wat je allemaal gaat beleven de komende dagen.
Aankomst in de lodge, verwelkoming en kamertoewijzing. Aan het eind van de middag maak je een trekking naar de "Mirante da Garça", een uitkijktoren vanwaar je een geweldig uitzicht hebt over een gedeelte van de Pantanal en je kunt genieten van een mooie zonsondergang.

dag 2

deze dag is volledig in het teken van flora en fauna. Na het ontbijt maak je een ca. 2 - 3 uur durende paardrijtocht door het water, bos en over land.
In de middag maak je een trekking door de omgeving.

dag 3

na het ontbijt vertrek je richting de Rio Clarinho rivier waar je in een kano stapt om de Pantanal op een andere manier te ontdekken. Je zult hierbij veel waterdieren zien en je hebt de mogelijkheid om op piranhas te vissen. Onderweg geniet je van een lekkere barbeque.

dag 4

je begint de dag wederom met een trekking naar de "Mirante da Garça", maar dit keer om te genieten van een zonsopkomst en de vele vogels / vogelgeluiden die daarbij horen. Je keert terug naar de lodge voor ontbijt waarna je weer terug naar Cuiabá wordt gebracht.

verlengen

uiteraard kan een verblijf in de Araras Lodge met één of meerdere dagen worden verlengd maar ook kan een combinatie worden gemaakt met bijvoorbeeld de Chapada dos Guimarães.

andere excursies

Araras Eco Lodge biedt ook een speciale excursie voor birders waarbij je weliswaar in dezelfde omgeving verblijft maar alle excursies worden gemaakt met een ervaren birding gids.
Ook kan een combinatie excursie worden gemaakt met de Chapada dos Guimarães, het tafelberggebied ten noordoosten van Cuiabá.
Ook deze excursies kunnen worden verlengd.

overnachten in Cuiabá

bij late aankomst van je vlucht in Cuiabá is het noodzakelijk eerst een overnachting in de stad te maken, en wordt je de volgende ochtend vroeg opgehaald.

dierenleven

de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs 2015 landarrangement
Araras Eco Lodge
Prijzen per persoon in €

 dagenVertrek1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer
Pantanal 13Dagelijksop aanvraag700700
Pantanal 24Dagelijksop aanvraag965965
Pantanal 35Dagelijksop aanvraag12281228
Pantanal 46Dagelijksop aanvraag14411441
bij verblijf tussen 01/07 en 31/10 geldt een toeslag     

* Tijdens nationale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden