Bel met PantanalTours

0 3 4 8 - 4 8 4 0 8 4


Pousada in de PantanalToekan in de PantanalFaunaPantanalFauna in de PantanalPousada in de PantanalHuis in de PantanalBrug pousada Rio MutumVrouw vangt piranhaGevangen kaaimanBraziliaans meisjeTuiuiu in een Piuval boomBrug pousada Rio MutumPantanalTranspantaneiraVlindersVogelFaunaVervoer per kano in de PantanalFloraVogel in de PantanalAuto rijdend door waterPantanalGezin in de PantanalKaaimanSnorkelen in de Sucuri RiverZonsondergang PantanalLokaal huisjeMan varend in kanoCapibarasKaaimanCapibaraOndergelopen wegBraziliaanse vrouw en kindVliegende Garça RealVogelWeg onder waterVogelsKoeien in de weiLokaal huisKaaimannen op de wegToegangsweg TranspantaneiraWassen in de lokale rivierRoutebord pousada Rio MutumUitzicht vanaf het waterEmoeRoutebordAuto langs de wegGrazend paard in de PantanalVis schoonmakenToekanPiranhajachtPantanalTapirDier in de PantanalBlauwe Ara in de boomUitzicht pousada PiuvalBoot aan steigerWeg nabij pousada PiuvalKaaiman aan de oeverDierFauna in de PantanalCowboy in de PantanalWeg onder waterCapibaraBraziliaans jongentjeKoeien op de TranspantaneiraUitzicht PantanalBrug naar pousada Rio MutumTocht te paardHuisje in de PantanalCapibaraTuiuiu in de boomVrouw aan het wassen in de rivier


4-daagse lodge Araras Eco Lodge

De Araras Eco Lodge, een rustiek gebouw is gesitueerd op 132 km van Cuiabá aan de Transpantaneira Highway. De Araras lodge heeft 14 kamers met airco, fans, muskietennetten en eigen sanitair met warm en koud water. De lodge heeft ook een restaurant, bar, een zwembad, veranda's met hangmatten en een mooie uitkijkplaats in de boomtoppen.

dag 1
aankomst Cuiabá, verwelkoming en transfer naar de Araras Eco Lodge. Onderweg krijg je al een goede eerste indruk van wat je allemaal gaat beleven de komende dagen.
Aankomst in de lodge, verwelkoming en kamertoewijzing. Aan het eind van de middag maak je een trekking naar de "Mirante da Garça", een uitkijktoren vanwaar je een geweldig uitzicht hebt over een gedeelte van de Pantanal en je kunt genieten van een mooie zonsondergang.

dag 2
deze dag is volledig in het teken van flora en fauna. Na het ontbijt maak je een ca. 2 - 3 uur durende paardrijtocht door het water, bos en over land.
In de middag maak je een trekking door de omgeving.

dag 3
na het ontbijt vertrek je richting de Rio Clarinho rivier waar je in een kano stapt om de Pantanal op een andere manier te ontdekken. Je zult hierbij veel waterdieren zien en je hebt de mogelijkheid om op piranhas te vissen. Onderweg geniet je van een lekkere barbeque.

dag 4
je begint de dag wederom met een trekking naar de "Mirante da Garça", maar dit keer om te genieten van een zonsopkomst en de vele vogels / vogelgeluiden die daarbij horen. Je keert terug naar de lodge voor ontbijt waarna je weer terug naar Cuiabá wordt gebracht.

verlengen
uiteraard kan een verblijf in de Araras Lodge met één of meerdere dagen worden verlengd maar ook kan een combinatie worden gemaakt met bijvoorbeeld de Chapada dos Guimarães.

andere excursies
Araras Eco Lodge biedt ook een speciale excursie voor birders waarbij je weliswaar in dezelfde omgeving verblijft maar alle excursies worden gemaakt met een ervaren birding gids.
Ook kan een combinatie excursie worden gemaakt met de Chapada dos Guimarães, het tafelberggebied ten noordoosten van Cuiabá.
Ook deze excursies kunnen worden verlengd.

overnachten in Cuiabá
bij late aankomst van je vlucht in Cuiabá is het noodzakelijk eerst een overnachting in de stad te maken, en wordt je de volgende ochtend vroeg opgehaald.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs landarrangement 2017
Araras Eco Lodge
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Araras Eco LodgedagenVertrek1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer
Pantanal 13Dagelijksop aanvraag751751
Pantanal 24Dagelijksop aanvraag10241024
Pantanal 35Dagelijksop aanvraag12961296
Pantanal 46Dagelijksop aanvraag15151515
Bij verblijf tussen 01/07 en 31/10 geldt een toeslag

Tijdens nationale en regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 0348-484084.

lodge Araras Eco Lodgelodge Araras Eco Lodgelodge Araras Eco Lodgelodge Araras Eco Lodge