Logo PantanalTours

Bel PantanalTours

0348-484084

Vervoer per kano in de PantanalZonsondergang PantanalCapibaraTocht te paardLokaal huisOndergelopen wegGele bloemKaaimannen op de wegVogelFauna in de PantanalVrouw vangt piranhaPantanalKoeien te waterPantanalCapibarasRoute bord Pousada Rio MutumCowboy in de PantanalPaardrijdtochtKoeien in de weiKoeien op de TranspantaneiraPousada in de PantanalToegangsweg TranspantaneiraBord TranspantaneiraBrulaap in de PantanalPousada in de PantanalFaunaToekanVogel in de PantanalMan varend in kanoVis schoonmakenHuisje in de PantanalCapibaraVliegende Garça RealPiranhajachtBraziliaanse vrouw en kindUitzicht vanaf het waterVogelVlindersRoutebord pousada Rio MutumAuto langs de wegBlauwe Ara in de boomVeedrijvenBrug naar pousada Rio MutumToekan in de PantanalUitzicht PantanalNatuurTuiuiu in de boomBraziliaans jongentjeSnorkelen in de Sucuri RiverBrug pousada Rio MutumTapirCapibaraTuiuiu in een Piuval boomWeg onder waterVeedrijven in de PantanalHuis in de PantanalBraziliaans meisjeGevangen kaaimanGrazend paard in de PantanalPiuval boomFauna in de PantanalDierKaaimanNatuur in de PantanalDier in de PantanalWeg onder waterPantanalBoot aan steigerEmoeKaaimanVrouw aan het wassen in de rivierWassen in de lokale rivierDieren in de PantanalGezin in de PantanalFaunaWeg nabij pousada PiuvalUitzicht pousada PiuvalAuto rijdend door waterBrug naar pousada Rio MutumPantanalCapibaraLokaal huisjeKaaiman aan de oeverVogels


Araras Eco Lodge

Share

Print deze pagina

De Araras Eco Lodge, een rustiek gebouw is gesitueerd op 132 km van Cuiabá aan de Transpantaneira Highway. De Araras lodge heeft 14 kamers met airco, fans, muskietennetten en eigen sanitair met warm en koud water. De lodge heeft ook een restaurant, bar, een zwembad, veranda's met hangmatten en een mooie uitkijkplaats in de boomtoppen.

dag 1

aankomst Cuiabá, verwelkoming en transfer naar de Araras Eco Lodge. Onderweg krijg je al een goede eerste indruk van wat je allemaal gaat beleven de komende dagen.
Aankomst in de lodge, verwelkoming en kamertoewijzing. Aan het eind van de middag maak je een trekking naar de "Mirante da Garça", een uitkijktoren vanwaar je een geweldig uitzicht hebt over een gedeelte van de Pantanal en je kunt genieten van een mooie zonsondergang.

dag 2

deze dag is volledig in het teken van flora en fauna. Na het ontbijt maak je een ca. 2 - 3 uur durende paardrijtocht door het water, bos en over land.
In de middag maak je een trekking door de omgeving.

dag 3

na het ontbijt vertrek je richting de Rio Clarinho rivier waar je in een kano stapt om de Pantanal op een andere manier te ontdekken. Je zult hierbij veel waterdieren zien en je hebt de mogelijkheid om op piranhas te vissen. Onderweg geniet je van een lekkere barbeque.

dag 4

je begint de dag wederom met een trekking naar de "Mirante da Garça", maar dit keer om te genieten van een zonsopkomst en de vele vogels / vogelgeluiden die daarbij horen. Je keert terug naar de lodge voor ontbijt waarna je weer terug naar Cuiabá wordt gebracht.

verlengen

uiteraard kan een verblijf in de Araras Lodge met één of meerdere dagen worden verlengd maar ook kan een combinatie worden gemaakt met bijvoorbeeld de Chapada dos Guimarães.

andere excursies

Araras Eco Lodge biedt ook een speciale excursie voor birders waarbij je weliswaar in dezelfde omgeving verblijft maar alle excursies worden gemaakt met een ervaren birding gids.
Ook kan een combinatie excursie worden gemaakt met de Chapada dos Guimarães, het tafelberggebied ten noordoosten van Cuiabá.
Ook deze excursies kunnen worden verlengd.

overnachten in Cuiabá

bij late aankomst van je vlucht in Cuiabá is het noodzakelijk eerst een overnachting in de stad te maken, en wordt je de volgende ochtend vroeg opgehaald.

dierenleven

de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs landarrangement
Araras Eco Lodge
Prijzen per persoon in €

 TijdsduurVertrek1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer
Pantanal 13 dagen / 2 nachtenDagelijksop aanvraag576561
Pantanal 24 dagen / 3 nachtenDagelijksop aanvraag799776
Pantanal 35 dagen / 4 nachtenDagelijksop aanvraag1022991
Pantanal 46 dagen / 5 nachtenDagelijksop aanvraag12431206

* Tijdens nationale feestdagen en gedurende het WK voetbal kunnen afwijkende tarieven gelden